Post-apocalyptische RPG Broken Roads verschijnt op 14 november voor pc en Xbox consoles

Post-apocalyptische RPG Broken Roads verschijnt op 14 november voor pc en Xbox consoles

Uncategorized

Ontwikkelaar Drop Bear Bytes heeft aangekondigd dat hun post-apocalyptische RPG Broken Roads op 14 november zal verschijnen voor pc, Xbox One en Xbox Series X|S. Later zal de game ook nog beschikbaar zijn voor PS4, PS5 en Nintendo Switch.

Broken Roads haalt inspiratie uit klassieke singleplayer CRPG’s en biedt spelers een avontuurlijke en unieke ervaring. In de game volgen spelers een groep reisgenoten terwijl ze zich een weg banen door een post-apocalyptische versie van Australië.

Het verhaal van Broken Roads speelt zich af in een wereld die verwoest is door een nucleaire ramp. Spelers worden meegenomen op een reis door de Australische outback, waar ze belangrijke keuzes moeten maken die invloed hebben op het verloop van het verhaal. De game put uit morele en ethische dilemma’s waar spelers mee geconfronteerd worden, en de keuzes die ze maken beïnvloeden hun personage en de wereld om hen heen.

Naast de uitdagende keuzes en het verhaalgedreven gameplay-element, biedt Broken Roads ook turn-based combat. Spelers kunnen strategische beslissingen nemen tijdens gevechten en gebruik maken van verschillende wapens en vaardigheden om vijanden te verslaan. Het combatsysteem legt de nadruk op tactiek en het begrijpen van de sterke en zwakke punten van de vijanden.

Met zijn boeiende verhaal, unieke setting en diepgaande keuzes, wordt Broken Roads gezien als een veelbelovende toevoeging aan het genre van post-apocalyptische RPG’s. De game belooft spelers een meeslepende en emotionele ervaring te bieden, waarbij elke beslissing telt en gevolgen heeft.

Heeft u al zin om de post-apocalyptische wereld van Broken Roads te ontdekken en uw overlevingsvaardigheden te testen? Markeer 14 november dan in uw agenda en bereid u voor op dit epische avontuur!