Insomniac Games onthult nieuwe details over Marvel’s Spider-Man 2

Insomniac Games onthult nieuwe details over Marvel’s Spider-Man 2

Uncategorized

Insomniac Games heeft in een nieuwe trailer meer informatie vrijgegeven over Marvel’s Spider-Man 2, waaruit blijkt dat ze de veelgeprezen PlayStation-franchise nog beter willen maken. Een van de opvallende kenmerken is de gigantische open wereld en de indrukwekkende gameplay features.

De Creative Director, Bryan Intihar, heeft tijdens de laatste State of Play meer details onthuld over Marvel’s Spider-Man 2. Zo weten we nu dat de omvang van New York bijna verdubbeld is door de toevoeging van Queens en Brooklyn. Om gemakkelijk door deze kaart te navigeren, kunnen spelers nu gebruikmaken van hun Web Wings.

Wat betreft gameplay, zul je in de open wereld kunnen wisselen tussen de personages Peter Parker en Miles Morales. Sommige missies zullen echter alleen met een specifiek personage speelbaar zijn. Daarnaast heeft het spel een nieuw fast travel systeem waarmee je snel door heel New York kunt reizen. Dit ziet er extra indrukwekkend uit dankzij de kracht van de PlayStation 5.

Insomniac besteedt ook aandacht aan de verschillende kostuums die beschikbaar zullen zijn. Er worden meer dan 65 kostuums uit de comics, films en originele ontwerpen toegevoegd. In combinatie met het nieuwe ‘suit styles system’ zijn er meer dan 200 mogelijkheden om je favoriete helden aan te kleden.

Marvel’s Spider-Man 2 zal op 20 oktober exclusief uitkomen voor de PlayStation 5.