PlayStation kondigt uitgebreide State of Play aan voor 2024

PlayStation kondigt uitgebreide State of Play aan voor 2024

*EN Uncategorized

PlayStation begint het jaar 2024 met een knaller door deze week zijn eerste State of Play te presenteren. De show, die meer dan 40 minuten zal duren, belooft uitgebreide nieuwe informatie over aankomende games zoals Stellar Blade en Rise of the Ronin.

Om de stream van de PlayStation State of Play te bekijken, kun je terecht op IGN Benelux waar we de stream zullen delen. Daarnaast wordt de stream ook uitgezonden op platforms zoals Twitch en YouTube.

Tijdens de State of Play in januari 2024 kunnen we veel verwachten. PlayStation onthult niet alle geheimen, maar heeft wel bevestigd dat de show meer dan 40 minuten zal duren en meer dan vijftien games zal bevatten. Een van de hoogtepunten is Stellar Blade, een langverwachte titel waarvan we nieuwe beelden zullen zien. Daarnaast kunnen we ook nieuwe beelden verwachten van games die al zijn aangekondigd en die in 2024 en later zullen uitkomen op PS5 en PS VR2.

Er zijn ook speculaties dat Hideo Kojima mogelijk betrokken is bij de State of Play, aangezien hij de details van de presentatie heeft gedeeld. Dit heeft geleid tot geruchten dat we mogelijk een aankondiging kunnen verwachten met betrekking tot Death Stranding 2. PlayStation heeft benadrukt dat we “gastoptredens van enkele van de meest getalenteerde mensen in gaming” kunnen verwachten, en Kojima behoort zeker tot deze categorie.

Daarnaast staan er nog andere spannende games op de planning, zoals Final Fantasy VII Rebirth, Helldivers 2 en Skull and Bones. Ook wordt er gespeculeerd over mogelijke onthullingen van first-party titels van PlayStation, zoals Marvel’s Wolverine. Hoewel de kans klein is dat we beelden te zien krijgen van titels als Ghost of Tsushima, The Last of Us, Horizon, Ratchet & Clank en God of War, blijft er altijd hoop onder de fans.

De PlayStation State of Play in januari 2024 belooft een boeiende en veelbelovende show te worden met veel nieuwe informatie en verrassingen voor gamers. Houd IGN Benelux in de gaten voor alle grote onthullingen.

FAQ:

1. Wat is de PlayStation State of Play?
De PlayStation State of Play is een presentatie die nieuwe informatie en aankondigingen biedt over aankomende games voor PlayStation-consoles.

2. Waar kan ik de stream van de PlayStation State of Play bekijken?
Je kunt de stream bekijken op IGN Benelux, Twitch en YouTube.

3. Hoelang zal de State of Play duren?
De State of Play zal meer dan 40 minuten duren.

4. Welke games kunnen we verwachten tijdens de State of Play in januari 2024?
Er zullen meer dan vijftien games worden getoond, waaronder Stellar Blade, Rise of the Ronin, Final Fantasy VII Rebirth, Helldivers 2 en Skull and Bones.

5. Wie zijn enkele van de gasten die we kunnen verwachten tijdens de presentatie?
Er zullen “gastoptredens van enkele van de meest getalenteerde mensen in gaming” zijn, waaronder mogelijk Hideo Kojima.

6. Welke mogelijke aankondigingen zijn er?
Er zijn speculaties over aankondigingen met betrekking tot Death Stranding 2 en first-party titels van PlayStation, zoals Marvel’s Wolverine.

7. Welke andere games kunnen we mogelijk zien tijdens de State of Play?
Er wordt gespeculeerd over mogelijke onthullingen van titels als Ghost of Tsushima, The Last of Us, Horizon, Ratchet & Clank en God of War.

8. Waar kan ik meer informatie vinden over IGN Benelux?
Je kunt meer informatie vinden op IGN Benelux.

Belangrijke termen/jargon:
– State of Play: Een presentatie van PlayStation met nieuwe informatie en aankondigingen over aankomende games.
– PlayStation: Een game-console merk van Sony.
– IGN Benelux: Een website en platform voor gaming nieuws en informatie.
– Twitch: Een livestreaming-platform speciaal voor gamers en game-gerelateerde content.
– YouTube: Een videoplatform waarop gebruikers hun eigen video’s kunnen uploaden en bekijken.
– Death Stranding 2: Een mogelijke opvolger van de game Death Stranding, waar Hideo Kojima mogelijk bij betrokken is.
– Marvel’s Wolverine: Een mogelijke first-party titel van PlayStation gebaseerd op het personage Wolverine uit de Marvel-stripboeken.

Gerelateerde links:
IGN Benelux