PlayStation kondigt nieuwe State of Play aan

PlayStation kondigt nieuwe State of Play aan

Uncategorized

PlayStation heeft zojuist aangekondigd dat er binnenkort een nieuwe State of Play zal plaatsvinden. De show staat gepland op donderdag 14 september, dezelfde dag als de Nintendo Direct show. Tijdens deze uitzending zullen er geen grote games van Sony worden getoond, maar de focus zal liggen op indiegames en third party titels.

De State of Play stream begint op donderdag 14 september om 11 uur ’s avonds. Op de PlayStation blog staat het volgende te lezen:

De uitzending van morgen zal zich richten op updates van eerder aangekondigde games die naar PlayStation-consoles komen. Van indie- en PS VR2-hoogtepunten tot grote aankomende titels van onze externe partners: onze nieuwste show heeft voor elk wat wils! Hier bij PlayStation is het onze visie om de beste plek te zijn om geweldige games te spelen en te publiceren. En omdat er over de hele wereld duizenden ontwikkelaars en uitgevers zijn die voortdurend geweldige games maken, wil ons team hen in de schijnwerpers zetten.

Verwacht tijdens deze State of Play dus geen beelden van exclusieve PlayStation-titels zoals Spider-Man 2 of Wolverine. De uitzending is te volgen op YouTube, Twitch en TikTok.