Pokémon Worlds-event onthult nieuwe Pokémon en Pikachu

Pokémon Worlds-event onthult nieuwe Pokémon en Pikachu

Uncategorized

Deze week staat in het teken van het Pokémon Worlds-event, dat plaatsvindt tussen de drie GO Festivals in. Hoewel de details van het evenement nog niet zijn aangekondigd, heeft de officiële Japanse Pokémon GO Twitter-account wel nieuws onthuld. Passimian zal binnenkort zijn intrede doen in het spel, samen met een speciale Pikachu.

Het bericht op Twitter is verwijderd, maar naar verwachting zal de officiële aankondiging vandaag volgen. Het Pokémon Worlds-event belooft veel nieuwe content en unieke gameplay-ervaringen voor spelers van Pokémon GO.

Naast het nieuws over Passimian en de speciale Pikachu, is het ook mogelijk om een Pokémon GO Plus + te kopen via een link bij Bol.com. Hiermee steun je tevens NWTV, zonder dat je extra hoeft te betalen.

Heb je altijd al naar Disneyland Paris willen gaan? Dan is er goed nieuws! Je maakt kans op kaarten voor dit geweldige pretpark door lid te worden van onze Disney-groep. Ga naar ons lidmaatschapsformulier om deel te nemen aan de loting.

Voor het laatste nieuws omtrent Pokémon kun je terecht op onze website, NWTV-app en op onze sociale media kanalen zoals Facebook, WhatsApp en Telegram. Volg Jeffry voor nog meer updates en maak kans op het winnen van een Nintendo Switch.

Blijf op de hoogte van het Pokémon Worlds-event en ontdek wat voor spannende verrassingen dit evenement te bieden heeft.