Ontgrendel de kracht van Iridium GO! exec: ’s Werelds eerste draagbare satelliettoegangsapparaat met touchscreen

Uncategorized

Introductie van Iridium GO! exec, ’s werelds eerste draagbare satelliettoegangsapparaat met touchscreen voor smartphones, laptops en tablets. Aangedreven door de Iridium Certus® 100 midband-service, maakt het Wi-Fi-connectiviteit mogelijk voor bepaalde e-mail-, chat-, sociale media-, weer- en lichte web-browsing-apps. Het stelt gebruikers ook in staat rechtstreeks te bellen op Iridium GO! exec met behulp van de ingebouwde speakerphone en microfoon of maak draadloos verbinding met het apparaat binnen een bereik van maximaal 30 meter vanaf hun smartphone.

Dit innovatieve product biedt een ongeëvenaard niveau van draagbaarheid en gemak als het gaat om persoonlijke en zakelijke connectiviteit. De combinatie van de functies van een Wi-Fi-toegangsapparaat op batterijen met de ingebouwde functionaliteit van een Iridium®-satelliettelefoon – alles in één lichtgewicht pakket – Iridium GO! exec zorgt voor een revolutie in de manier waarop mensen onderweg verbonden blijven.

“Bij Iridium zijn we toegewijd aan het ontwikkelen van producten waarmee klanten verbonden kunnen blijven, waar ze ook heen gaan”, zegt Scott Smith, CEO van Iridium. “Iridium GO! exec is ons vlaggenschipproduct dat twee krachtige technologieën combineert in één compacte oplossing, zodat gebruikers overal ter wereld kunnen beschikken over betrouwbare spraak- en datadiensten.”

Iridium GO! exec is ontworpen om veilige toegang te bieden zonder snelheid of prestaties op te offeren. Met de dubbele simkaartfunctie kunnen gebruikers schakelen tussen twee verschillende netwerken voor gelijktijdige toegang tot twee hoogwaardige spraaklijnen. Bovendien biedt de geïntegreerde GPS-mogelijkheid real-time locatiebepaling en gedetailleerde reisgeschiedenisrapporten.

Het product is eenvoudig te gebruiken en in te stellen met slechts een paar klikken vanaf elk compatibel apparaat. Dankzij de intuïtieve interface kunnen gebruikers snel schakelen tussen meerdere profielen voor verschillende toepassingen, zoals navigatie of het streamen van audio-/video-inhoud. Het werkt ook naadloos samen met bestaande apparaten zoals iPhones®, iPads®, Android™-telefoons en -tablets en biedt hoge internetsnelheden, zelfs op afgelegen locaties.

“We zijn verheugd om dit revolutionaire product te lanceren dat een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop mensen onderweg verbonden blijven”, aldus Smith. “Iridium GO! exec is een essentiële tool voor iedereen die betrouwbare spraak- en datadiensten nodig heeft, ongeacht hun locatie.”

Dit nieuwe apparaat biedt ongeëvenaarde mobiliteit en flexibiliteit om verbonden te blijven, waar ter wereld u zich ook bevindt, terwijl het ongelooflijk gebruiksvriendelijk is.