OnePlus 11 ontvangt Android 14-update met nieuwe functies

OnePlus 11 ontvangt Android 14-update met nieuwe functies

Uncategorized

Goed nieuws voor OnePlus 11-gebruikers! De langverwachte Android 14-update is nu beschikbaar voor de smartphone, zo wordt gemeld op het officiële forum van OnePlus. Hoewel de update op dit moment alleen in India wordt uitgerold, kunnen gebruikers in Europa binnenkort ook van deze nieuwe functies profiteren. Met de Android 14-update wordt de OnePlus 11 de eerste smartphone van het bedrijf die deze upgrade ontvangt.

Een opmerkelijk aspect van deze update is dat er OxygenOS 14 naar het toestel wordt gebracht. OxygenOS 14 is de nieuwste versie van de OnePlus-schil, gebaseerd op Android 14. Het design van OxygenOS lijkt veel op ColorOS, welke te vinden is op Oppo-telefoons. Voorheen stonden OnePlus-telefoons bekend om hun pure Android-ervaring, maar deze update introduceert een nieuwe benadering.

Terwijl sommige Samsung- en Sony-smartphones de Android 14-update al hebben ontvangen, is OnePlus relatief snel met het uitrollen van deze update. Het bedrijf heeft aangekondigd dat de komende maanden meer smartphones, waaronder de OnePlus 10T en Nord 3, ook de Android 14-update zullen ontvangen. Houd ons artikel in de gaten waarin we een overzicht geven van alle OnePlus-telefoons die de update zullen krijgen.

FAQ

Q: Welke andere OnePlus-telefoons zullen de Android 14-update ontvangen?
A: Naast de OnePlus 11, zullen in de komende maanden andere OnePlus-smartphones, waaronder de OnePlus 10T en Nord 3, ook de Android 14-update ontvangen. Voor een volledige lijst, bekijk ons artikel.

Q: Wat zijn de nieuwe functies van OxygenOS 14?
A: OxygenOS 14 brengt verschillende verbeteringen met zich mee, waaronder snellere app-starttijden, vloeiendere animaties en de mogelijkheid om snelkoppelingen op het vergrendelscherm in te stellen. Daarnaast kun je nu ook de toegang van apps tot je foto’s beter controleren.

Q: Hoe kan ik mijn OnePlus 11 bijwerken naar Android 14?
A: Zodra de update beschikbaar is voor OnePlus 11-gebruikers in jouw regio, ontvang je een melding op je smartphone. Je kunt de update dan downloaden en installeren via de instellingen van je toestel. Zorg ervoor dat je een stabiele internetverbinding hebt en voldoende batterijpercentage voordat je de update start.