Gebruikers kunnen OneDrive-app uitschakelen zonder feedback te geven

Gebruikers kunnen OneDrive-app uitschakelen zonder feedback te geven

Uncategorized

Windows-gebruikers hebben nu de vrijheid om de OneDrive-app op hun pc uit te schakelen zonder verplicht te worden om hun keuze te verantwoorden. Microsoft heeft deze verplichting ongedaan gemaakt na kritiek van gebruikers.

Een woordvoerder van Microsoft heeft tegen The Verge-journalist Tom Warren gezegd dat slechts een klein deel van de OneDrive-gebruikers tussen 1 en 8 november via een melding moest aangeven waarom ze de OneDrive-app wilden afsluiten. Het doel van deze melding was om feedback te verzamelen. Het is echter belangrijk om te vermelden dat deze verplichting niet voor alle gebruikers gold.

Het goede nieuws is dat gebruikers de app niet hoeven bij te werken om deze verandering te ervaren. Het is voldoende om de Windows-computer opnieuw op te starten en het instellingenmenu van OneDrive te openen. Daar kunnen gebruikers de OneDrive-functionaliteit uitschakelen zonder dat ze verplicht worden om feedback te geven.

Dus, als je het gevoel hebt dat je de OneDrive-app niet nodig hebt of als je liever een andere cloudopslagdienst gebruikt, ben je nu vrij om deze app uit te schakelen op je pc zonder enige verantwoording af te leggen.

Veelgestelde vragen

Is er een noodzaak om feedback te geven bij het uitschakelen van de OneDrive-app?

Nee, Microsoft heeft de verplichting om feedback te geven bij het uitschakelen van de OneDrive-app verwijderd. Gebruikers kunnen nu vrijelijk deze app uitschakelen zonder hun keuze te verantwoorden.

Hoe kan ik de OneDrive-app uitschakelen?

Om de OneDrive-app uit te schakelen, hoef je de app niet bij te werken. Het volstaat om je Windows-computer opnieuw op te starten en het instellingenmenu van OneDrive te openen. Daar kun je de OneDrive-functionaliteit uitschakelen zonder eerst verplichte feedback te moeten opgeven.