Onderzoek naar het creatieve gebruik van AI door Google in zijn producten met behulp van deze methoden

Uncategorized

Een van de handigste tools die de afgelopen jaren zijn gemaakt, is kunstmatige intelligentie (AI). Het potentieel van individuen, organisaties en gemeenschappen wordt ontsloten door de dagelijkse vooruitgang in het gebruik en de toepassing van kunstmatige intelligentie (AI). Google, dat zes jaar geleden het bedrijf heroriënteerde rond AI, stond aan de frontlinie van deze doorbraken. Google heeft met zijn vele producten laten zien hoe AI op verschillende manieren kan worden toegepast om het leven van mensen op verschillende manieren te verbeteren.

 1. Google Zoeken:
  Google heeft AI gebruikt om de zoekervaring van gebruikers te verbeteren door hen in staat te stellen zoekopdrachten in nieuwe talen uit te voeren. Gebruikers kunnen tegelijkertijd zoeken met behulp van tekst en afbeeldingen dankzij de multi-zoektool, die wordt aangedreven door de meest geavanceerde taalbegrip en computervisiemogelijkheden.
 2. Google Maps:
  Data-analyse met kunstmatige intelligentie (AI) wordt gebruikt om actuele gegevens over verkeersomstandigheden en vertragingen te presenteren. Om een rijk, digitaal model van de wereld te creëren, koppelt de meest recente meeslepende weergavefunctie miljarden Street View- en luchtfoto’s. Met alleen tweedimensionale (2D) afbeeldingen kan AI ook een zeer nauwkeurige 3D-weergave van een bepaalde locatie maken.
 3. Google Vertalen:
  Door taalbarrières weg te nemen, maakt deze functie wereldwijde connectiviteit mogelijk. Het doet dit door gebruik te maken van AI en ML (machine learning). Met 133 talen ingeschakeld, kunnen nu 33 extra talen worden gebruikt zonder netwerkverbinding, waardoor de toegankelijkheid wordt vergroot en de afhankelijkheid van netwerken wordt verminderd.
 4. Google Pixel:
  De Pixel-telefoon ondersteunt nu directe vertaling van 21 talen in de chat. De tolkmodus maakt verbale communicatie tussen sprekers van zes verschillende talen mogelijk, en de Magic Eraser-tool helpt afleidingen van foto’s te wissen.
 5. Google Foto’s:
  Door AI te gebruiken, kunnen gebruikers de functie “Herinneringen” gebruiken om oude afbeeldingen te vinden en naar nieuwe te zoeken op basis van de inhoud van hun oude.
 6. YouTube:
  Kunstmatige intelligentie (AI) wordt gebruikt om ondertitels voor video’s te genereren, waardoor ze toegankelijker worden voor een breder publiek, inclusief personen die doof of slechthorend zijn.
 7. Google Assistent:
  Om zijn assistent in staat te stellen te begrijpen en te reageren op een manier die lijkt op menselijke communicatie, heeft Google Natural Language Processing (NLP) AI-technologie ontwikkeld. Deze AI-technologie onderzoekt de tekst van een vraag en probeert de betekenis ervan te ontcijferen.
 8. Gmail:
  Meer dan 99,9% van alle spam, phishingpogingen en virussen wordt tegengehouden voordat ze een gebruiker kunnen bereiken dankzij AI, dat ook diensten zoals automatisch aanvullen en woordcontrole mogelijk maakt.
 9. Google Kunst en Cultuur:
  De Google Woolaroo helpt 17 internationale gemeenschappen bij het onderhouden, uitbreiden en verspreiden van hun talen. Om het leren van talen en het behoud van cultureel erfgoed te stimuleren, wordt AI gebruikt om objecten voor camera’s te identificeren en vertalingen voor te stellen.

De AI-revolutie werd geleid door Google, dat een voorbeeld is van de verschillende manieren waarop AI het leven van mensen kan verbeteren en de productiviteit kan verhogen. De tools die we elke dag gebruiken om ons leven te verbeteren, worden mogelijk gemaakt door AI, van zoeken en kaarten tot Pixel-telefoons en Gmail. De toekomst is spannend naarmate AI vordert en nog geavanceerder wordt; de mogelijkheden zijn eindeloos.