Final Fantasy 16 bevestigt pc-versie en twee DLC’s

Final Fantasy 16 bevestigt pc-versie en twee DLC’s

Uncategorized

Square Enix heeft bevestigd dat er een pc-versie zal komen van Final Fantasy 16. Eerder waren er al geruchten over, maar het bedrijf heeft weinig details vrijgegeven, vermoedelijk om de verkoop van de PS5-versie niet te beïnvloeden.

Naast de pc-versie zijn er ook twee DLC’s aangekondigd, hoewel er nog geen specifieke informatie beschikbaar is over wat ze zullen bevatten. Een van de DLC’s zal zich richten op Valisthea. Later dit jaar kunnen we meer details verwachten over zowel de DLC’s als de pc-versie.

Het nieuws werd bevestigd via een video die Square Enix heeft gedeeld. Helaas is de video niet langer beschikbaar via de meegegeven link. De video zou waarschijnlijk meer inzicht hebben gegeven in wat we kunnen verwachten van Final Fantasy 16 op de pc en de DLC’s.

Final Fantasy 16 werd oorspronkelijk aangekondigd tijdens een presentatie van Sony over de PlayStation 5. De game wordt ontwikkeld door Creative Business Unit III, die verantwoordelijk is voor Final Fantasy XIV. Er is nog geen releasedatum bekendgemaakt voor zowel de pc-versie als de PS5-versie van het spel.

Fans van de franchise zullen ongetwijfeld enthousiast zijn over de komst van de pc-versie van Final Fantasy 16. Het geeft spelers de mogelijkheid om te genieten van het nieuwste deel in de populaire franchise op hun favoriete gamingplatform, ongeacht of ze een console of een pc hebben.

Met de aankondiging van de pc-versie en de twee DLC’s lijkt Square Enix druk bezig te zijn met het uitbreiden van de mogelijkheden en het verhaal van Final Fantasy 16. Fans kunnen nu in ieder geval uitkijken naar meer informatie over de pc-release en de inhoud van de DLC’s later dit jaar.