Nintendo toont nieuwe console aan ontwikkelaars tijdens Gamescom

Nintendo toont nieuwe console aan ontwikkelaars tijdens Gamescom

Uncategorized

Vorige maand vond Gamescom plaats in Keulen, waarbij de Nintendo-stand niet veel nieuws te bieden had voor het publiek. De stand presenteerde enkel bekende titels, zoals Pikmin 4 en Super Mario Kart 8 Deluxe. Maar volgens Eurogamer gebeurde er achter de schermen iets spannends: Nintendo zou ontwikkelaars de langverwachte opvolger van de Nintendo Switch hebben getoond.

Dit gebeurde om de indrukwekkende verbeteringen te demonstreren die deze nieuwe console te bieden heeft. Er wordt gezegd dat een verbeterde demo van The Legend of Zelda: Breath of the Wild werd gebruikt om deze boodschap over te brengen.

Hoewel we al geruime tijd weten dat Nintendo werkt aan een opvolger voor de Switch, is er nog geen officiële aankondiging geweest. Desondanks suggereren deze recente onthullingen en de lopende geruchten dat sommige partners development kits hebben ontvangen, dat de lancering van de opvolger mogelijk dichterbij is dan we denken, wellicht ergens volgend jaar.

Eurogamer heeft geprobeerd om een reactie van Nintendo te verkrijgen, maar tot nu toe heeft het bedrijf geen commentaar gegeven.