Nintendo kondigt nieuwe Direct-presentatie aan voor games deze winter

Nintendo kondigt nieuwe Direct-presentatie aan voor games deze winter

Uncategorized

Nintendo houdt op donderdag 14 september een nieuwe Direct-presentatie. De Japanse gamegigant richt zich tijdens die presentatie op games die deze winter verschijnen voor de Nintendo Switch-console.

De Nintendo Direct wordt donderdag om 16.00 uur Nederlandse tijd uitgezonden. De presentatie is live te volgen op YouTube en duurt ongeveer veertig minuten.

Tijdens de presentatie zal Nintendo de focus leggen op games die in de winter uitkomen, hoewel er geen specifieke voorbeelden worden genoemd. Eerder kondigde het bedrijf een remake van Super Mario RPG en een nieuwe Princess Peach-game aan. Daarnaast zullen in de komende maanden ook een port van Luigi’s Mansion 2 en een nieuwe WarioWare-titel verschijnen.

Fans kijken uit naar de aankondigingen die Nintendo zal doen tijdens de Direct-presentatie. Het is altijd een spannend moment om te ontdekken welke nieuwe games en verrassingen het bedrijf in petto heeft. De Nintendo Switch is erg populair en gamers wachten vol verwachting op nieuwe titels om te spelen. De presentatie is een kans voor Nintendo om te laten zien wat ze in de toekomst te bieden hebben en om spelers enthousiast te maken.

Zorg ervoor dat je op donderdag 14 september om 16.00 uur klaar zit om de Nintendo Direct-presentatie live te volgen op YouTube. Wie weet welke games en aankondigingen er zullen zijn die ons deze winter zullen vermaken op de Nintendo Switch-console!