Nintendo brengt Mario vs. Donkey Kong uit voor de Nintendo Switch

Nintendo brengt Mario vs. Donkey Kong uit voor de Nintendo Switch

Uncategorized

Nintendo heeft aangekondigd dat Mario vs. Donkey Kong begin volgend jaar wordt uitgebracht voor de Nintendo Switch. Het betreft een 2D-puzzelplatformspel waarin Mario het opneemt tegen Donkey Kong. De releasedatum staat gepland op 16 februari.

Tijdens de Direct-presentatie van Nintendo werd de game aangekondigd. Op basis van de presentatie lijkt het erop dat het om een remake gaat van de originele Mario vs. Donkey Kong-game, die oorspronkelijk werd uitgebracht in 2004 voor de Game Boy Advance.

In het spel speelt de gamer als Mario, die Mini-Mario-speelgoed moet redden van Donkey Kong. Het spel bestaat uit verschillende puzzellevels waarin Mario een sleutel moet bemachtigen en vervolgens de uitgang moet bereiken. Een nieuwe toevoeging aan de Switch-versie van het spel is de mogelijkheid om co-op te spelen, iets wat ontbrak in het origineel.

Met de release van Mario vs. Donkey Kong voor de Nintendo Switch kunnen fans van het spel genieten van een vernieuwde versie met verbeterde graphics en mogelijkheden om samen met vrienden te spelen. Het belooft een uitdagend en nostalgisch avontuur te worden voor zowel nieuwe spelers als fans van het originele spel.

De exacte details en functies van het spel zullen in de komende maanden worden onthuld door Nintendo. Fans kunnen uitkijken naar een nostalgische belevenis met een moderne twist wanneer Mario vs. Donkey Kong wordt gelanceerd voor de Nintendo Switch.