Tekken 8: Nieuwe gameplay trailer onthult mysterieus personage “Reina”

Tekken 8: Nieuwe gameplay trailer onthult mysterieus personage “Reina”

Uncategorized

Bandai Namco heeft zojuist een adembenemende gameplay trailer vrijgegeven van de langverwachte vechtgame Tekken 8. Deze trailer staat volledig in het teken van het mysterieuze personage Reina, een studente aan de Mishima Polytechnische School. Reina, ook wel bekend als Purple Lightning, staat bekend om haar bliksemsnelle aanvallen die voornamelijk met haar voeten worden uitgevoerd.

Hoewel er nog weinig bekend is over Reina, tonen de beelden uit de trailer haar unieke vechtstijl en enkele spectaculaire moves. Zo krijgen we een glimp te zien van haar ultieme aanval, waarmee ze haar tegenstanders genadeloos uitschakelt.

De visuele creatie van Reina is toevertrouwd aan niemand minder dan Mari Shimazaki, de getalenteerde ontwerper achter het populaire personage Bayonetta. Haar uiterlijk is mysterieus en intrigerend, wat perfect past bij het personage zelf.

Met de onthulling van Reina is het volledige basisrooster van Tekken 8 bekend. Het spel zal echter na de lancering worden uitgebreid met nieuwe personages via DLC. Het basisrooster bestaat op dit moment uit 32 unieke vechters, variërend van oude bekende gezichten tot nieuwkomers zoals Reina.

Tekken 8 staat gepland voor een release op 26 januari 2024 en zal beschikbaar zijn op de PC, PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X. Ben jij klaar om de strijd aan te gaan in deze meeslepende vechtgame?

Veelgestelde vragen (FAQ)

1. Wie heeft het personage Reina ontworpen?

Reina is ontworpen door Mari Shimazaki, de befaamde ontwerper van het populaire personage Bayonetta.

2. Hoeveel vechters bevat het basisrooster van Tekken 8?

Het basisrooster van Tekken 8 bestaat uit 32 unieke vechters. Na de lancering zullen er echter nog nieuwe personages worden toegevoegd via DLC.

3. Wanneer zal Tekken 8 worden uitgebracht?

Tekken 8 staat gepland voor een release op 26 januari 2024.

4. Op welke platforms zal Tekken 8 beschikbaar zijn?

Tekken 8 zal beschikbaar zijn op de PC, PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X.

5. Waar kan ik Tekken 8 vooruitbestellen?

Je kunt Tekken 8 nu vooruitbestellen en ontvangt daarbij vette pre-order-bonussen.