Ubisoft Massive werkt aan nieuwe game Avatar: Frontiers of Pandora, release in de winter

Ubisoft Massive werkt aan nieuwe game Avatar: Frontiers of Pandora, release in de winter

Uncategorized

Ubisoft Massive werkt al geruime tijd aan Avatar: Frontiers of Pandora, een nieuwe game die naar verwachting deze winter zal worden uitgebracht. Tijdens E3 zijn er beelden van de game getoond en de titel kwam ook tijdens State of Play aan bod.

De recent uitgebrachte trailer biedt meer context over het verhaal dat spelers zullen ervaren in de game. Daarnaast laat de trailer ook gameplay zien, zoals vliegen, interacties met dieren, paardrijden en meer. Bekijk de trailer hieronder en geniet.

Het is vermeldenswaardig dat Avatar: Frontiers of Pandora is gebaseerd op de bekende film Avatar uit 2009, geregisseerd door James Cameron. De game belooft spelers onder te dompelen in de unieke wereld van Pandora, waar ze spannende avonturen kunnen beleven.

Hoewel er geen specifieke releasedatum is genoemd, is bevestigd dat Avatar: Frontiers of Pandora naar verwachting op 17 december zal worden gelanceerd. Fans van de Avatar-film en gamers kunnen dus binnenkort uitkijken naar deze langverwachte release.

Ubisoft Massive, een bekende ontwikkelaar binnen de gaming-industrie, staat bekend om zijn expertise in het creëren van boeiende open-wereld games. Met Avatar: Frontiers of Pandora lijken ze opnieuw een indrukwekkende titel aan hun portfolio toe te voegen.

Als fans van de Avatar-film nu al enthousiast zijn over de game, biedt deze trailer een goede voorproef van wat ze kunnen verwachten. Met de winterrelease in zicht kunnen spelers in december de wereld van Pandora verkennen en zich laten onderdompelen in dit avontuurlijke universum.