Twee Nieuwe Kit Packs Beschikbaar voor The Sims 4

Twee Nieuwe Kit Packs Beschikbaar voor The Sims 4

Uncategorized

Vandaag zijn er twee nieuwe Kit packs beschikbaar gekomen voor The Sims 4. Deze DLC brengt nieuwe content met zich mee in de vorm van badpakken en luxe items.

Het eerste Kit pack heet Poolside Splash. Dit pack bevat verschillende kledingstukken en accessoires die Sims kunnen dragen bij het zwembad. Hierbij kun je denken aan shorts, badpakken, sandalen, zonnebrillen en meer. De items zijn beschikbaar in verschillende kleuren en pasvormen, zodat er voor elke Sim iets bij zit.

Het tweede Kit pack, genaamd Modern Luxe, biedt luxe items aan die je kunt gebruiken om je interieur mee te verfraaien. Denk aan elegante kunstwerken, luxueuze meubels en designer handtassen.

Beide kits zijn vanaf nu verkrijgbaar en kosten elk 4,99 euro. Met deze nieuwe content kunnen spelers hun Sims voorzien van trendy outfits voor bij het zwembad en hun huizen inrichten met luxe items.

Laat je Sims genieten van een dagje zwemmen in stijl met de Poolside Splash Kit en geef hun huizen een upgrade met de Modern Luxe Kit. Veel plezier met spelen!