Avatar Aang schittert in nieuwe trailer voor Nickelodeon All-Star Brawl 2

Avatar Aang schittert in nieuwe trailer voor Nickelodeon All-Star Brawl 2

Uncategorized

Na de aankondiging van All-Star Brawl 2 worden er regelmatig nieuwe spotlights uitgebracht voor de personages in het spel. Naast nieuwe toevoegingen zoals Jimmy Neutron, krijgen sommige personages uit het eerste deel ook een compleet nieuwe moveset. Deze keer staat Avatar Aang in de schijnwerpers met een gedetailleerde video van zijn nieuwe moves.

Hoewel sommige acties nog steeds herkenbaar zijn, is het merendeel vernieuwd en biedt het veel nieuwe mogelijkheden in gevechten. Aang is een uitdagend personage om te spelen, met vloeiende bewegingen op de grond en een sterke aanwezigheid in de lucht.

Naast Aang zijn er al veel andere spotlights uitgebracht, te veel om hier allemaal te plaatsen. Een recent voorbeeld is Ember van de nostalgische show Danny Phantom. Andere personages zoals El Tigre, April O’Neil, Raphael & Donatello van de Teenage Mutant Ninja Turtles, en karakters zoals Plankton, Squidward en Patrick hebben ook spotlight trailers ontvangen.

Op dit moment is er nog geen releasedatum bekend, maar het spel staat gepland om dit jaar uit te komen. Ben jij enthousiast voor Nickelodeon All-Star Brawl 2? Wat zijn jouw ervaringen met het eerste deel? Deel jouw ervaringen hieronder.