Echollector-update brengt nieuwe uitdagingen en spelopties naar Immortals of Aveum

Echollector-update brengt nieuwe uitdagingen en spelopties naar Immortals of Aveum

Uncategorized

EA’s populaire singleplayer-shooter, Immortals of Aveum, ontvangt een recente en opwindende update genaamd Echollector. Deze update biedt spelers nieuwe mogelijkheden en uitdagingen om het spel verder te verkennen. Echollector introduceert het langverwachte New Game+, waarin spelers het verhaal opnieuw kunnen ervaren met al hun ontgrendelde vaardigheden en spreuken.

De update brengt niet alleen New Game+ naar Immortals of Aveum, maar ook nieuwe content voor het einde van het spel. Spelers kunnen vier nieuwe Shatterfanes voltooien en een pad ontgrendelen naar de intense eindgevecht met The Echollector. Bovendien kunnen spelers toegang krijgen tot nieuwe uitrustingen, waaronder een legendarische Green Sigil, en het achtergrondverhaal van The Echollector ontdekken – een machtig wezen uit het oude Arystea.

Naast deze toevoegingen zijn er ook aanpassingen gemaakt om de spelervaring te verbeteren. De vijandelijke gezondheid, schade en vaardigheden zijn nu beter gebalanceerd en spelers kunnen hun uitrusting upgraden naar een hoger niveau met behulp van de Forge in NG+. Bepaalde vaardigheden en spreuken die tijdens eerdere playthroughs zijn ontgrendeld, kunnen ook worden overgedragen naar het nieuwe spel. Bovendien zijn er aanpassingen aangebracht in de hoeveelheid ervaringspunten en valuta die spelers verdienen tijdens het spelen.

Om de vernieuwde spelervaring van Immortals of Aveum te vieren, biedt EA een gratis proefversie aan op zowel consoles als pc. Bovendien is het spel verkrijgbaar met een tijdelijke korting van 50%. Voor degenen die op zoek zijn naar een meer uitgebreide ervaring, is de Deluxe Edition beschikbaar op consoles met maar liefst 55% korting.

Immortals of Aveum is beschikbaar op PC, PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X. Wil je meer weten over dit avontuurlijke spel? Lees dan onze uitgebreide review [bron] en profiteer van de korting door Immortals of Aveum hier te kopen. Veel plezier met spelen!

FAQ

Wat is New Game+ in Immortals of Aveum?

New Game+ is een speloptie waarmee spelers het verhaal opnieuw kunnen spelen met behoud van ontgrendelde vaardigheden en spreuken.

Welke voordelen biedt de Echollector-update?

De Echollector-update brengt nieuwe endgame-content en uitrustingen, evenals aanpassingen voor een betere spelervaring.

Hoe kan ik Immortals of Aveum uitproberen voordat ik het koop?

EA biedt een gratis proefversie van Immortals of Aveum aan op consoles en pc, zodat je het spel kunt ervaren voordat je het koopt.

Waar kan ik Immortals of Aveum kopen met korting?

Je kunt Immortals of Aveum met korting kopen via [bron]. Profiteer snel van de aanbieding!