Een Nieuw Tijdperk: Hades Komt naar iOS Met de Hulp van Netflix

Een Nieuw Tijdperk: Hades Komt naar iOS Met de Hulp van Netflix

Uncategorized

Een van de spannendste onthullingen van dit jaar is de aankomst van het veelgeprezen spel Hades op iOS-apparaten in 2024. Deze geweldige roguelike game zal deel uitmaken van de groeiende verzameling games van Netflix, die abonnees zonder in-game advertenties of extra kosten kunnen spelen.

De gamebibliotheek van Netflix bevat momenteel meer dan 80 titels die beschikbaar zijn om te downloaden op zowel Android- als iOS-apparaten. Abonnees hebben al toegang tot enkele geweldige spellen, waaronder Twelve Minutes, Oxenfree en Into the Breech. En er is zelfs bevestigd dat er nog meer spannende titels naar de service zullen komen, waaronder Braid: Anniversary Edition, Katana Zero en Death’s Door.

Tijdens de recente Geeked Week heeft Leanne Loombe, de VP van externe games bij Netflix, gesproken over de visie van het bedrijf op gaming en hoe ze van plan zijn om het gamerspubliek te betrekken. Volgens Loombe staan er spannende ontwikkelingen op de planning om de gamingervaring op Netflix naar een hoger niveau te tillen.

De komst van Hades naar iOS is slechts het begin van een nieuw tijdperk voor Netflix Gaming. Met hun groeiende bibliotheek van hoogwaardige spellen en de belofte van meer in de toekomst, lijkt het erop dat Netflix zich serieus wil positioneren als een belangrijke speler in de gaming-industrie.

Wat betekent dit voor abonnees? Ze kunnen binnenkort genieten van Hades op hun iOS-apparaten, zonder extra kosten. Of je nu een fan bent van roguelike games of gewoon op zoek bent naar een nieuwe uitdaging, Hades biedt een meeslepende ervaring die je niet wilt missen.

FAQ:

Q: Welke andere games zijn beschikbaar op Netflix Gaming?
A: Naast Hades kunnen abonnees ook genieten van Twelve Minutes, Oxenfree, Into the Breech, Braid: Anniversary Edition, Katana Zero en Death’s Door, om er maar een paar te noemen.

Q: Zijn er advertenties of extra kosten verbonden aan de games op Netflix Gaming?
A: Nee, abonnees kunnen de games in de Netflix-bibliotheek spelen zonder in-game advertenties of extra kosten.

Q: Wanneer komt Hades naar iOS-apparaten?
A: Hades zal in 2024 beschikbaar zijn op iOS-apparaten via Netflix Gaming.

Bron: [voeg bronlink toe]