Profiteer nu van de geweldige deal voor de MSI Optix MAG342CQR-monitor tijdens Black Friday

Profiteer nu van de geweldige deal voor de MSI Optix MAG342CQR-monitor tijdens Black Friday

Uncategorized

Ben je op zoek naar een betaalbare high-performance monitor? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Tijdens Black Friday kun je de prachtige MSI Optix MAG342CQR-monitor bemachtigen voor slechts €299. Dat is een korting van maar liefst €250 ten opzichte van de oorspronkelijke prijs.

De MSI Optix MAG342CQR, gelanceerd in februari 2021 in Nederland voor €549,99, wordt beschouwd als een van de beste monitoren op de markt. Met zijn 34-inch curved VA-paneel en een indrukwekkende resolutie van 3440 x 1440 pixels (21:9) geniet je van een meeslepende kijkervaring. Met een beeldverversingssnelheid van 144 Hz zorgt deze monitor ook voor vloeiende beelden tijdens het gamen of het bekijken van video’s.

Gebruikers zijn vooral te spreken over de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding van de MSI Optix MAG342CQR. Je krijgt echt waar voor je geld. Het grote scherm en de ultrabrede resolutie zorgen voor een meeslepende ervaring bij het spelen van games of het bewerken van foto’s en video’s.

Hoewel de monitor over het algemeen hoog wordt gewaardeerd, hebben sommige gebruikers opgemerkt dat het instellingenmenu wat traag kan reageren. Dit kan een klein nadeel zijn voor mensen die vaak hun beeldinstellingen aanpassen.

Grijp nu je kans om de MSI Optix MAG342CQR-monitor aan te schaffen voor een ongekend lage prijs. Deze deal is beschikbaar bij bekende winkels zoals MediaMarkt, Bol.com en Amazon. Wacht niet te lang, want deze aanbieding is alleen tijdens Black Friday geldig!

Veelgestelde vragen

Wat is de oorspronkelijke prijs van de MSI Optix MAG342CQR-monitor?

De MSI Optix MAG342CQR-monitor werd oorspronkelijk gelanceerd voor €549,99.

Welke resolutie heeft de MSI Optix MAG342CQR-monitor?

De monitor heeft een resolutie van 3440 x 1440 pixels (21:9), waardoor je kunt genieten van scherpe en gedetailleerde beelden.

Waar kan ik de MSI Optix MAG342CQR-monitor kopen tijdens Black Friday?

Je kunt deze geweldige deal vinden bij MediaMarkt, Bol.com en Amazon.