MSI kondigt bios-updates aan voor Intel-moederborden die bluescreens veroorzaken

MSI kondigt bios-updates aan voor Intel-moederborden die bluescreens veroorzaken

Uncategorized

MSI heeft aangekondigd dat er bios-updates beschikbaar zullen zijn voor zijn Intel-gebaseerde moederborden uit de 700- en 600-series. Deze updates zijn bedoeld om de bluescreens te verhelpen die optreden na het installeren van bepaalde Windows-updates. Het probleem doet zich voor bij de combinatie van een Core i9-chip van de dertiende generatie, een MSI-moederbord met een 600- of 700-chipset en een van de vermelde versies van Windows 11 en Windows 10.

De specifieke foutcode die wordt veroorzaakt door deze combinatie is “Unsupported_Processor”. MSI heeft een lijst met moederborden en bijbehorende supportpagina’s op zijn website geplaatst. Op deze pagina’s kunnen gebruikers het juiste bios downloaden om het probleem te verhelpen. Momenteel zijn er negen verschillende sku’s met een Z790- en Z690-chipset waarvoor updates beschikbaar zullen zijn. MSI belooft echter dat er deze maand updates zullen komen voor “alle Intel 700- en 600-modellen”.

Het is belangrijk voor gebruikers die last hebben van de bluescreens om de bios-update zo snel mogelijk uit te voeren om de stabiliteit van hun systeem te waarborgen. Door de fix toe te passen, kunnen deze problemen worden verholpen en kan het systeem weer normaal werken zonder de foutcode.

MSI neemt de klachten van gebruikers serieus en werkt hard aan het oplossen van dit probleem. Door de bios-updates aan te bieden, demonstreert het bedrijf zijn toewijding aan het leveren van betrouwbare en goed functionerende moederborden aan zijn klanten. Het is van essentieel belang om regelmatig de website van MSI te controleren voor updates en eventuele aanvullende informatie met betrekking tot dit probleem.

Als u momenteel een Intel-moederbord uit de 700- of 600-series gebruikt en problemen ervaart met bluescreens, raden we u aan de officiële website van MSI te bezoeken en de benodigde bios-update te downloaden om het probleem op te lossen.