Mortal Kombat 1-nintendo Switch-versie krijgt kritiek vanwege graphics

Mortal Kombat 1-nintendo Switch-versie krijgt kritiek vanwege graphics

Uncategorized

Mortal Kombat 1 is net uitgebracht, maar veel spelers op de Nintendo Switch zijn teleurgesteld over de graphics van het spel. Toegegeven, ze zien er een stuk minder uit dan op andere platforms, wat niet ongebruikelijk is gezien de beperkte kracht van de Nintendo Switch in vergelijking met bijvoorbeeld de PS5.

De gezichten van de personages zien er bijvoorbeeld niet al te best uit. Daarnaast zijn er ook enkele vreemde glitches te zien in de Nintendo Switch-versie van MK1, zoals hieronder te zien is.

Het grootste probleem dat veel gamers hebben, is dat ze net als op andere platforms €70 moeten betalen voor deze versie.

Het is duidelijk dat veel mensen verontwaardigd zijn over de graphics van Mortal Kombat 1 op de Nintendo Switch. Sommige spelers hebben screenshots en video’s gedeeld waarop de tekortkomingen van de graphics te zien zijn. Dit heeft geleid tot veel negatieve reacties op sociale media.

Het is belangrijk op te merken dat de graphics van een game niet de enige factor zijn die bepaalt hoe goed een spel is. Gameplay, verhaal en andere aspecten spelen ook een grote rol in de algehele ervaring. Maar dat neemt niet weg dat de grafische kwaliteit van MK1 op de Nintendo Switch tekortschiet in vergelijking met andere platforms.

Hopelijk kan de ontwikkelaar, in overleg met Nintendo, deze problemen oplossen en de graphics verbeteren voor toekomstige versies van Mortal Kombat op de Nintendo Switch.