Xbox laat gamers advertentie zien voor Call of Duty bij het opstarten van de console

Xbox laat gamers advertentie zien voor Call of Duty bij het opstarten van de console

Uncategorized

Xbox-gebruikers worden begroet met een verrassende advertentie wanneer ze hun console opstarten: een promo voor het populaire spel Call of Duty: Modern Warfare III. Hoewel sommige gamers enthousiast reageren op deze aanpak, zijn anderen minder tevreden.

“Ik vind dit echt dom. Ik speel geen Call of Duty en heb het nooit gekocht. Het laatste wat ik wil zien als ik mijn Xbox aanzet, is een reclame voor een game,” klaagt een frustrerende gebruiker.

De advertentie, die direct verschijnt bij het opstarten van de console, is echter eenvoudig te negeren. Onze collega’s bij IGN hebben het getest en ontdekten dat de prompt om Call of Duty te kopen direct verdwijnt zodra de console is ingeschakeld, zonder dat er op een knop gedrukt hoeft te worden.

Hoewel sommige gebruikers de advertentie als storend ervaren, is het niet de eerste keer dat Xbox dergelijke promotionele acties uitvoert. Ook de release van het veelbesproken spel Starfield kreeg een vergelijkbare behandeling. De advertentie was echter slechts kort zichtbaar.

Naast de advertentie is er nog een extra promotiemiddel voor Call of Duty op Xbox. Gebruikers kunnen nu ook een dynamische achtergrond downloaden met Captain Price, een geliefd personage uit de game.

Of deze nieuwe aanpak van Xbox effectief is in het bevorderen van de verkoop van Call of Duty blijft de vraag. Sommige gamers zullen blij zijn met de promotie, terwijl anderen het als hinderlijk ervaren. Hoe dan ook, Xbox probeert op deze manier de aandacht te vestigen op de nieuwste release van deze populaire franchise.

Veelgestelde vragen

1. Kan ik de advertentie voor Call of Duty overslaan bij het opstarten van mijn Xbox?
Ja, de advertentie verdwijnt direct zodra je Xbox is ingeschakeld.

2. Zijn er andere promotiemiddelen beschikbaar voor Call of Duty op Xbox?
Naast de advertentie is er ook een dynamische achtergrond met Captain Price beschikbaar om te downloaden.

3. Worden andere games ook gepromoot bij het opstarten van de Xbox?
Ja, Xbox heeft eerder soortgelijke promotionele acties uitgevoerd bij de release van het spel Starfield.

4. Is deze nieuwe aanpak van Xbox effectief in het bevorderen van de verkoop van Call of Duty?
Het is nog onduidelijk hoe effectief deze aanpak is. Sommige gamers zullen positief reageren op de promotie, terwijl anderen het als storend ervaren.