Microsoft kondigt event aan over AI-plannen voor OneDrive: wat kunnen we verwachten?

Microsoft kondigt event aan over AI-plannen voor OneDrive: wat kunnen we verwachten?

Uncategorized

Microsoft zal op 3 oktober een volledig event wijden aan zijn AI-plannen voor de cloudopslag OneDrive. Het event met de naam “The future of file management” zal live te volgen zijn via het vergaderplatform Teams om 19.00 uur lokale tijd.

Tijdens het event zal Microsoft een nieuwe look voor OneDrive onthullen, samen met verschillende zoek- en deelfuncties die gebruik maken van AI voor de cloudopslag. In de aankondigingsvideo voor het event wordt de boodschap “Help me met organiseren” gegeven, wat aangeeft dat de verbeteringen het eenvoudiger zullen maken om specifieke foto’s of documenten in de cloudopslag te vinden.

Het is waarschijnlijk dat Microsoft, gezien hun push voor Copilot bij alle gebruikers, ook OneDrive-gebruikers wil laten kennismaken met de AI-assistent. Het wordt verwacht dat het brede publiek al kennis zal kunnen maken met Copilot in Windows 11 tijdens het event op 3 oktober. In september zal het besturingssysteem van Microsoft traditioneel grote nieuwe wijzigingen en functionaliteiten ontvangen.

Met deze aankondiging laat Microsoft zien dat ze blijven investeren in AI-technologieën voor hun cloudopslagplatform. Dit zal gebruikers helpen om hun bestanden beter te organiseren en efficiënter toegang te krijgen tot specifieke informatie in OneDrive.

Blijf op de hoogte van de aankondigingen tijdens het event op 3 oktober om meer te weten te komen over de nieuwe AI-functies en verbeteringen die Microsoft in petto heeft voor OneDrive.