Microsoft Paint krijgt nieuwe functie voor automatisch verwijderen van achtergrond van foto’s

Microsoft Paint krijgt nieuwe functie voor automatisch verwijderen van achtergrond van foto’s

Uncategorized

Microsoft Paint heeft een nieuwe functie gekregen waarmee gebruikers met één klik automatisch de achtergrond van foto’s kunnen verwijderen. Deze toevoeging is beschikbaar gemaakt voor Windows Insiders in de Canary en Dev Channels voor versie 11.2306.30.0 van de Microsoft Paint-applicatie.

Met de nieuwe knop, die zich links op de toolbar bevindt, kunnen gebruikers eenvoudig de achtergrond van een afbeelding verwijderen. Daarnaast is het ook mogelijk om met de selectietool een specifiek gedeelte van de afbeelding te selecteren, waarna alleen de achtergrond van dat deel kan worden verwijderd.

Deze functie maakt het bewerken van foto’s in Microsoft Paint nog gemakkelijker en gebruiksvriendelijker. Gebruikers hoeven niet langer handmatig de achtergrond van een foto te verwijderen, maar kunnen dit nu met slechts één klik doen.

Het automatisch verwijderen van de achtergrond van foto’s kan handig zijn voor verschillende doeleinden. Bijvoorbeeld bij het maken van collages, het creëren van transparante afbeeldingen of het isoleren van objecten in een foto.

Microsoft Paint is een populaire beeldbewerkingssoftware die al jarenlang door veel gebruikers wordt gebruikt. Met deze nieuwe functie blijft Microsoft Paint innoveren en tegemoetkomen aan de behoeften van de gebruikers.

Het is nog niet bekend wanneer deze functie beschikbaar zal zijn voor het grote publiek, maar naar verwachting zal dit in de toekomst worden geïmplementeerd in een officiële update van de Microsoft Paint-applicatie.