Nintendo, Sony PlayStation en Microsoft onthullen Black Friday Deals

Nintendo, Sony PlayStation en Microsoft onthullen Black Friday Deals

Uncategorized

De herfst is het seizoen van uitverkoop en Black Friday is zeker een hoogtepunt voor gamers. Terwijl Nintendo en Sony PlayStation hun plannen reeds hebben onthuld, was Microsoft iets later met het onthullen van hun deals voor Black Friday. Via Xbox Wire heeft Microsoft nu echter details bekendgemaakt over de aanbiedingen waar je van kunt profiteren.

Volgens de aankondiging van Xbox Wire kunnen gamers tot wel 50 euro korting verwachten op geselecteerde Xbox Series X en S consoles. Daarnaast zal er ook een korting van tien euro geldig zijn op geselecteerde Xbox Wireless controllers.

Het is echter belangrijk om op te merken dat deze prijzen specifiek voor de Verenigde Staten zijn en het onduidelijk is hoe de deals in Europa zullen uitpakken. Toch wordt er verwacht dat de kortingen vergelijkbaar zullen zijn.

De planning ziet er als volgt uit:

Vanaf 17 november:

  • Tot 50% korting op digitale games
  • Tot 65% korting op geselecteerde titels van Xbox Game Studios
  • Tot 67% korting op geselecteerde pc-titels

Vanaf 18 november:

  • Korting op Xbox Series X|S consoles
  • Korting op Xbox Wireless controllers

Vanaf 23 november:

Gratis graveerwerk in Xbox Elite Wireless Controller Series 2 via Xbox Design Lab

Het advies is om Xbox.com in de gaten te houden voor de hardware deals, terwijl de kortingen op games beschikbaar zullen zijn in de Xbox Store vanaf de genoemde datum. Voor een overzicht van de titels die in de aanbieding zullen zijn, kan je hier alvast een kijkje nemen.

FAQ

Wat zijn de Black Friday deals van Nintendo en Sony PlayStation?

Hoewel de exacte details in het artikel niet worden genoemd, hebben Nintendo en Sony PlayStation ook hun Black Friday deals aangekondigd.

Gelden deze kortingen ook in Europa?

De aankondiging van Microsoft is specifiek voor de Verenigde Staten, maar het wordt verwacht dat er vergelijkbare kortingen zullen zijn in Europa.

Waar kan ik de hardware deals vinden?

De hardware deals zullen te vinden zijn op Xbox.com.

Waar kan ik de korting op games krijgen?

De korting op games zal beschikbaar zijn in de Xbox Store.

Waar kan ik een overzicht van de aanbiedingen vinden?

Een overzicht van de aanbiedingen kan gevonden worden op de betreffende websites van Nintendo, Sony PlayStation, en Xbox.