Met de komst van de film Wonka in zicht, lanceert Microsoft een unieke actie

Met de komst van de film Wonka in zicht, lanceert Microsoft een unieke actie

Uncategorized

Microsoft heeft een speciale actie bedacht om de release van de langverwachte film Wonka te vieren. Het bedrijf heeft verschillende bijpassende Xbox-producten gemaakt die ze weggeven aan gelukkige winnaars. Een van de meest opvallende items is de allereerste officiële eetbare Xbox-controller, volledig gemaakt van chocolade en verpakt in een glanzend gouden papiertje. Naast deze smakelijke lekkernij is er ook een niet-eetbare controller die is beschilderd met een laagje chocoladeverf. Als laatste wordt de set compleet gemaakt met vijf speciale bonbons, perfect voor de chocoladeliefhebbers onder ons.

Maar dat is nog niet alles. Microsoft heeft ook een Xbox Series X-console ontworpen die is geïnspireerd op Wonka. Deze console heeft de vorm van een grote reep chocolade en ziet eruit als een heerlijke lekkernij. Hoewel het apparaat er verleidelijk uitziet, benadrukt het bedrijf dat het niet eetbaar is. Om de Xbox Series X extra in de schijnwerpers te zetten, wordt er ook een bijpassend display aangeboden. Dit display toont de iconische chocoladewinkel van Willy Wonka en zal zeker een blikvanger zijn in elke kamer.

Wil je kans maken op deze unieke chocoladecontroller of de Xbox Series X in zijn Wonka-edition? Volg Xbox op Twitter en retweet de post van de Wonka-wedstrijd voor 14 december. Door deel te nemen, maak je kans om een van deze geweldige prijzen te winnen en een stukje van de magie van Wonka naar huis te halen.

FAQ:
Wat is de Wonka-actie van Microsoft?
De Wonka-actie is een speciale actie van Microsoft waarbij ze bijpassende Xbox-producten weggeven ter ere van de release van de film Wonka.

Wat voor Xbox-producten worden er weggegeven?
Microsoft geeft onder andere een eetbare Xbox-controller, een niet-eetbare controller met chocoladeverf en speciale bonbons weg. Daarnaast is er ook een Xbox Series X-console geïnspireerd op Wonka.

Hoe kan ik meedoen aan de Wonka-actie?
Om mee te doen aan de Wonka-actie moet je Xbox volgen op Twitter en de post van de Wonka-wedstrijd retweeten. Deelname is mogelijk tot 14 december.