Met Pokémon GO Routes Event opkomst zijn spelers op zoek naar route-goedkeuringstips

Met Pokémon GO Routes Event opkomst zijn spelers op zoek naar route-goedkeuringstips

Uncategorized

Met het aankomende Pokémon GO Routes-event zijn spelers in Nederland en België, en de rest van de wereld, druk op zoek naar manieren om snel routes goedgekeurd te krijgen. Eerder deze week hebben we al gedeeld dat spelers mogelijk hebben ontdekt hoe je routes direct kunt laten goedkeuren, maar het lijkt erop dat er nog iets meer nodig is.

In ons eerdere artikel hebben we vermeld dat routes geen wegen moeten kruisen. Uit eigen onderzoek blijkt echter dat de route wel een stoep mag kruisen, maar nooit een weg. En deze mag de weg ook niet raken. In het onderstaande voorbeeld zie je een route waarbij dit is gelukt.

Soms loopt er weliswaar een stoep langs de weg, maar deze ligt er niet direct aan. Een voorbeeld hiervan zijn de wegen rechtsboven op het voorbeeld. Als je hier een route aanlegt, zal deze (bijna) nooit direct goedgekeurd worden. Daarentegen grenst de route in het voorbeeld nooit direct aan een weg, wat het anders maakt en dus geschikt. We willen spelers er echter op wijzen dat alleen het aanvragen van goede routes wordt aangemoedigd. Als je misbruik maakt van het systeem, loop je mogelijk het risico op een ban in de toekomst, net zoals nu mogelijk gebeurt via Wayfarer. We hebben ook een artikel beschikbaar met tips over wat een goede route vormt.

Het blijft uiteraard zo dat routes nog steeds door Niantic moeten worden goedgekeurd. Als je zelf nog ideeën hebt over waarom een route mogelijk direct wordt goedgekeurd, laat het ons dan weten!

Wil je een Pokémon GO Plus Plus kopen en NWTV steunen zonder extra kosten? Koop het dan via deze link bij Bol.com.

Ten slotte, maak kans op tickets voor Disneyland Paris! Word hier lid van onze Disney-groep en maak kans! Voor het laatste Pokémon-nieuws kun je ook terecht op onze website, NWTV-app, en op Facebook, WhatsApp en Telegram. Als je het leuk vindt om Jeffry te volgen, dan kan dat hier! Er wordt zelfs een Nintendo Switch weggegeven.