Blizzard kondigt nieuwe hero Mauga aan tijdens Blizzcon

Blizzard kondigt nieuwe hero Mauga aan tijdens Blizzcon

Uncategorized

Blizzard heeft tijdens Blizzcon de nieuwste held voor Overwatch geïntroduceerd: Mauga, een kolossale tank afkomstig uit Samoa. In tegenstelling tot andere tanks in het spel, zal Mauga gewapend zijn met twee miniguns die verschillende mogelijkheden bieden.

Met het ene wapen kan Mauga vijanden in vuur en vlam zetten met zijn vuurkogels, terwijl het andere wapen extra schade toebrengt aan brandende spelers. Bovendien kan Mauga zijn passieve vaardigheid, Berserker genaamd, activeren om een schild op te bouwen wanneer hij kritieke schade toebrengt.

Naast de miniguns heeft Mauga ook toegang tot een aanval, vergelijkbaar met die van Reinhardt, en een krachtige buff waarmee hij zijn teamgenoten kan beschermen. Met zijn ultieme vaardigheid, Cage Fight, kan Mauga vijanden in een gevecht opsluiten en dwingen tot een strijd tot de dood.

De nieuwe held is vanaf nu tijdelijk speelbaar tot het einde van het weekend, waardoor spelers de kans krijgen om zijn unieke vaardigheden te ervaren.

Daarnaast heeft Blizzard tijdens Blizzcon nog twee nieuwe personages aangekondigd met de namen Venture en Space Ranger. Venture zal de Damage-rol vervullen en wordt verwacht in seizoen tien, terwijl Space Ranger wordt geïntroduceerd als een Support-held in seizoen twaalf. Er is nog niet veel bekend over deze personages, maar Blizzard zal gedurende Blizzcon meer informatie onthullen.

Bovendien heeft Blizzard ook een nieuwe modus aangekondigd genaamd Clash. In Clash moeten teams strijden op een map met meerdere punten die voortdurend in beweging zijn, zoals in de recente modus Push en Flashpoint in Overwatch. De eerste Clash-map vindt plaats op een aangepaste versie van Hanamura.

Image credit: Reddit.

Veelgestelde vragen (FAQ)

Wanneer is Mauga speelbaar in Overwatch?

Mauga is vanaf nu tot het einde van het weekend tijdelijk speelbaar in Overwatch.

Welke vaardigheden heeft Mauga?

Mauga is uitgerust met twee miniguns. Eén van de wapens schiet vuurkogels en zet vijanden in brand, terwijl het andere wapen extra schade toebrengt aan brandende spelers. Mauga kan ook een aanval uitvoeren vergelijkbaar met Reinhardt en een teambeschermende buff activeren. Zijn ultieme vaardigheid, Cage Fight, sluit vijanden in een gevecht waaruit ze niet kunnen ontsnappen.

Welke andere personages zijn aangekondigd tijdens Blizzcon?

Naast Mauga zijn er ook twee andere personages aangekondigd: Venture en Space Ranger. Venture zal een Damage-held zijn in seizoen tien, terwijl Space Ranger wordt geïntroduceerd als een Support-held in seizoen twaalf.

Wat is de nieuwe modus Clash?

Clash is een nieuwe modus waarin teams moeten strijden op een map met bewegende punten. Het werkt vergelijkbaar met de modi Push en Flashpoint in Overwatch. De eerste Clash-map vindt plaats op een aangepaste versie van Hanamura.