Marvel’s Spider-Man 2 breekt verkooprecord: meer dan 5 miljoen verkochte exemplaren

Marvel’s Spider-Man 2 breekt verkooprecord: meer dan 5 miljoen verkochte exemplaren

Uncategorized

Marvel’s Spider-Man 2 is officieel de snelst verkopende first-party PlayStation-game in de geschiedenis. In slechts enkele weken na de lancering heeft de game meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht, volgens recente cijfers van Sony. Deze verkoopaantallen hebben het vorige record, dat werd vastgehouden door God of War: Ragnarök, ruimschoots overtroffen.

De populariteit van de webslingerende actiegame is ongekend. Met 2,5 miljoen verkopen bij de lancering heeft Marvel’s Spider-Man 2 gamers uit alle hoeken van de wereld weten te boeien. De meeslepende gameplay, verbluffende graphics en het meeslepende verhaal hebben bijgedragen aan het succes van deze langverwachte release.

Maar dit succes is niet alleen beperkt tot softwareverkoop. Sony boekt ook indrukwekkende resultaten op het gebied van hardware. Met de PS5-console nadert het bedrijf de grens van 50 miljoen verkochte exemplaren, waarbij het huidige aantal staat op 46,6 miljoen. In het laatste fiscale kwartaal wist Sony maar liefst 4,9 miljoen consoles te verkopen. De streefdoelstelling is om tegen het einde van het jaar in totaal 25 miljoen consoles te verkopen. Hoewel er momenteel geen bevoorradingsproblemen zijn, blijft het spannend of Sony deze ambitieuze doelstelling zal behalen.

Deze recordverkoop van Marvel’s Spider-Man 2 is een duidelijk bewijs van de groeiende populariteit van de PlayStation-games. Met voortreffelijke releases zoals deze blijft Sony een belangrijke speler in de gaming-industrie. Het is duidelijk dat de avonturen van Spider-Man een indrukwekkende impact blijven hebben op gamers over de hele wereld.

FAQ

1. Wat is Marvel’s Spider-Man 2?

Marvel’s Spider-Man 2 is een populaire actiegame voor de PlayStation-console, gebaseerd op het personage Spider-Man uit de Marvel-strips en -films. Het spel biedt een meeslepende ervaring waarin spelers de rol van Spider-Man op zich nemen en door een open wereld navigeren, vijanden bestrijden en uitdagende missies voltooien.

2. Wat maakt Marvel’s Spider-Man 2 zo speciaal?

Marvel’s Spider-Man 2 heeft indruk gemaakt door zijn verbluffende graphics, meeslepende gameplay en boeiende verhaallijn. Het spel biedt een uniek en meeslepend avontuur waarin spelers kunnen genieten van de sensatie van het slingeren door de stad als Spider-Man.

3. Hoe succesvol is Marvel’s Spider-Man 2 geweest?

Marvel’s Spider-Man 2 heeft alle verwachtingen overtroffen en is de snelst verkopende first-party PlayStation-game ooit. Binnen enkele weken na de lancering werden meer dan 5 miljoen exemplaren verkocht, waardoor het vorige record van God of War: Ragnarök ruimschoots werd overtroffen.

4. Wat zijn de plannen van Sony voor de verkoop van PS5-consoles?

Sony heeft ambitieuze doelstellingen gesteld voor de verkoop van PS5-consoles. Ze hopen tegen het einde van het jaar in totaal 25 miljoen exemplaren te verkopen. Hoewel er momenteel geen bevoorradingsproblemen zijn, blijft het afwachten of Sony deze ambitieuze doelstelling zal bereiken.

Sources:
– Sony (https://www.sony.com/)