Sony meldt 5 miljoen verkochte exemplaren van Marvel’s Spider-Man 2 in elf dagen

Sony meldt 5 miljoen verkochte exemplaren van Marvel’s Spider-Man 2 in elf dagen

Uncategorized

Sony heeft recentelijk een update gegeven over het succes van Marvel’s Spider-Man 2. Volgens de nieuwste gegevens is de game in slechts elf dagen meer dan 5 miljoen keer verkocht.

De ontwikkelaar Insomniac heeft dit heugelijke nieuws via Twitter gedeeld en bedankt de gemeenschap voor hun ongelooflijke steun. Het is duidelijk dat Spider-Man 2 een grote hit is geworden op de PlayStation 5.

Het is interessant om op te merken dat Sony eerder beweerde dat Spider-Man 2 de snelst verkopende game van PlayStation Studios is binnen de eerste 24 uur. Op die eerste dag werden er al 2,5 miljoen exemplaren van de game verkocht. Dit betekent dat Spider-Man 2 zijn voorganger, God of War Ragnarok, heeft overtroffen.

God of War Ragnarok wist echter in de eerste week meer dan 5,1 miljoen exemplaren te verkopen, waardoor het totaal boven dat van Spider-Man 2 uitkomt. Het is belangrijk om op te merken dat Ragnarok zowel op de PlayStation 4 als de PlayStation 5 werd uitgebracht in 2022, terwijl Spider-Man 2 exclusief beschikbaar is voor de PS5.

Een andere opvallende prestatie was te zien bij The Last of Us Part 2 van Naughty Dog, dat in de eerste drie dagen maar liefst 4 miljoen keer over de toonbank ging. Hiermee veroverde het de titel van snelst verkopende exclusieve PS4-game ooit, overgenomen van de eerste Spider-Man-game die in dezelfde periode 3,3 miljoen keer werd verkocht.

Het succes van Spider-Man 2 is geen verrassing gezien de lovende kritieken die de game heeft ontvangen. In onze review hebben we Insomniac geprezen als een van de beste studio’s van deze tijd. Het verhaal, de personages, de locaties, de boss fights en de algehele sfeer van de game zijn van ongekend hoog niveau en maken Spider-Man 2 een must-play.

FAQ:
Q: Wat is het verkoopaantal van Marvel’s Spider-Man 2 in elf dagen?
A: Marvel’s Spider-Man 2 is in elf dagen meer dan 5 miljoen keer verkocht.

Q: Welke game had eerder het snelst verkopende record van PlayStation Studios?
A: Spider-Man 2 overtrof het vorige recordhouder, God of War Ragnarok.

Q: Hoeveel exemplaren van The Last of Us Part 2 werden er in de eerste drie dagen verkocht?
A: The Last of Us Part 2 werd in de eerste drie dagen 4 miljoen keer verkocht.

Q: Wat is de mening van de reviewer over Marvel’s Spider-Man 2?
A: De reviewer prijst Marvel’s Spider-Man 2 als een van de beste superheldengames aller tijden en een must-play ervaring.