Marvel’s Spider-Man 2 breekt verkooprecords: 5 miljoen exemplaren in 11 dagen

Marvel’s Spider-Man 2 breekt verkooprecords: 5 miljoen exemplaren in 11 dagen

Uncategorized

Marvel’s Spider-Man 2, het langverwachte vervolg op de populaire game, is sinds 20 oktober verkrijgbaar en heeft in een recordtijd van 11 dagen maar liefst 5 miljoen exemplaren verkocht. Sony heeft trots aangekondigd dat Spider-Man 2 nu al de snelst verkopende PlayStation exclusieve titel ooit is.

Hoewel de game pas eind oktober uitkwam, heeft het in korte tijd indrukwekkende verkoopcijfers weten te behalen. In de eerste 24 uur na de release werden er al 2.5 miljoen exemplaren verkocht, een aantal waar Sony destijds al enthousiast over was. Nu, een paar weken later, heeft Sony de cijfers van het vorige kwartaal bekendgemaakt en blijkt dat Spider-Man 2 op 30 oktober al op 5 miljoen verkochte exemplaren stond.

Deze prestatie is uitzonderlijk te noemen, gezien het feit dat het spel in een relatief korte periode dit aantal heeft weten te bereiken. Het succes van Spider-Man 2 is ongetwijfeld te danken aan de grote populariteit van het eerste deel uit 2018, dat ook al zeer goed ontvangen werd door zowel critici als gamers.

Met de feestdagen in het vooruitzicht is de verwachting dat het verkoopaantal van Spider-Man 2 nog verder zal stijgen. Gamers kijken reikhalzend uit naar deze nieuwe editie van het spel, waarin ze opnieuw in de huid kunnen kruipen van de iconische superheld Spider-Man en kunnen genieten van een boeiend en meeslepend verhaal.

FAQ:

Q: Wat maakt Spider-Man 2 zo populair?
A: Spider-Man 2 is enorm populair door het succes van het eerste deel en de mogelijkheid om als Spider-Man te spelen in een overtuigende open wereld.

Q: Wat is het vorige verkooprecord voor een PlayStation exclusieve titel?
A: Het vorige verkooprecord voor een PlayStation exclusieve titel was in handen van The Last of Us Part II, die in de eerste drie dagen 4 miljoen exemplaren verkocht. (Bron: [URL van de bron])

Q: Wanneer komt Spider-Man 2 uit voor andere spelplatforms?
A: Spider-Man 2 is exclusief beschikbaar voor PlayStation-consoles en er zijn geen aankondigingen gedaan over een release voor andere spelplatforms.