Marvel’s Spider-Man 2 bevat drie spelmodi met ray tracing

Marvel’s Spider-Man 2 bevat drie spelmodi met ray tracing

Uncategorized

Marvel’s Spider-Man 2 zal drie grafische spelmodi bevatten waarin ray tracing wordt gebruikt. De game zal een 30fps- en 60fps-modus hebben, evenals een 40fps-modus voor gamers met een 120Hz-scherm. De game ondersteunt ook VRR-upscaling.

Insomniac Games heeft deze grafische modi genoemd tijdens een interview met IGN, maar heeft niet aangegeven welke resoluties in elke modus worden gebruikt. Medewerker Mike Fitzgerald merkte wel op dat er sprake is van dynamische resoluties. “We hebben een redelijk solide anti-aliasingoplossing waarmee we de resolutie kunnen opschalen of verlagen…”, aldus Fitzgerald.

Ray tracing wordt ondersteund in elk van de drie grafische modi. “We hebben ray tracing weten te integreren in de performance-modus. Er is dus geen enkele modus die deze technologie niet ondersteunt, omdat er geen behoefte aan is,” voegde Fitzgerald toe.

Marvel’s Spider-Man 2 wordt exclusief uitgebracht voor de PlayStation 5 op 20 oktober door Insomniac Games. De adviesprijs in de Benelux is 80 euro. De ontwikkelaar belooft verbeterde graphics en 3D-audio. In Spider-Man 2 kunnen spelers met twee personages spelen: Peter Parker en Miles Morales. Beide personages hebben nieuwe krachten gekregen in het tweede deel: respectievelijk symbiotische Venom-krachten en bio-elektrische vaardigheden. De twee superhelden nemen het op tegen onder andere Venom, Lizard en Kraven in New York. Sony heeft op zijn State of Play-presentatie medio september een nieuwe trailer van het spel onthuld.