Apple Vision Pro mogelijk niet beschikbaar in Nederland en België tot 2025

Apple Vision Pro mogelijk niet beschikbaar in Nederland en België tot 2025

Uncategorized

Volgens Bloomberg-journalist Mark Gurman wordt de langverwachte release van de Apple Vision Pro naar verluidt uitgesteld tot maart 2024. Het oorspronkelijke plan van Apple was om de mixedrealitybril al in januari op de markt te brengen in de Verenigde Staten. De reden voor het uitstel is het feit dat Apple nog bezig is met het uitvoeren van tests en de distributieplannen nog niet helemaal rond zijn.

Hoewel Gurman geen exacte releasedatum heeft genoemd, lijkt het erop dat de Vision Pro in maart 2024 beschikbaar zal zijn. Dit komt mede doordat Apple in die maand vaak evenementen organiseert. Naast de Vision Pro is ook de goedkopere versie van de headset vertraagd vanwege productieproblemen.

Helaas kan het nog even duren voordat de Vision Pro in Nederland en België verkrijgbaar zal zijn. Gurman suggereerde eerder dat de mixedrealitybril mogelijk pas in 2025 naar Europa zal komen. Het is dus nog onduidelijk wanneer Apple concrete plannen zal aankondigen voor de Nederlandse en Belgische markt.

De Apple Vision Pro zal eerst gelanceerd worden in de Verenigde Staten, gevolgd door een Europese release op een later tijdstip. De verwachte adviesprijs voor de headset is $3499.

FAQ:

Q: Wanneer komt de Apple Vision Pro uit?
A: De release van de Apple Vision Pro wordt naar verwachting uitgesteld tot maart 2024.

Q: Waarom wordt de release uitgesteld?
A: Het uitstel komt door nog lopende tests en distributeurplannen die nog niet rond zijn.

Q: Komt de Vision Pro naar Nederland en België?
A: Apple heeft nog niets bekendgemaakt over de komst van de headset naar Nederland en België. Eerder werd gesuggereerd dat de bril mogelijk pas in 2025 naar Europa komt.

Q: Wat is de verwachte prijs van de Vision Pro?
A: De adviesprijs van de Vision Pro wordt geschat op $3499.