CD Projekt Red kondigt 2.0-update en Phantom Liberty-uitbreiding aan voor Cyberpunk 2077

CD Projekt Red kondigt 2.0-update en Phantom Liberty-uitbreiding aan voor Cyberpunk 2077

Uncategorized

CD Projekt Red heeft een livestream gehouden waarin ze informatie hebben gegeven over de langverwachte 2.0-update voor Cyberpunk 2077 en de aankomende uitbreiding genaamd Phantom Liberty. De 2.0-update zal op 21 september 2023 uitkomen en is gratis beschikbaar voor spelers met de game op de PC, Xbox Series S, Xbox Series X en PlayStation 5. Met deze update wil CD Projekt Red de technische problemen oplossen en de game laten zijn zoals ze oorspronkelijk bedoeld hadden bij de release eind 2020.

De belangrijkste verbeteringen van de 2.0-update zijn onder andere een verbeterde AI voor vijanden, een vernieuwde user interface, een herontwerp van het skill tree-systeem en het perk systeem, de toevoeging van een nieuwe Relic skill tree waarmee spelers de mogelijkheid hebben om cybernetica te overclocken, een aangepast Wanted-systeem voor de politie, een nieuw einde voor het hoofdverhaal, animaties voor cyberware-upgrades bij Ripper Docs, een herontwerp van het beloningssysteem en verbeterde loot drops. Daarnaast worden er ook car chases en car combat aan de game toegevoegd, evenals nieuwe wapens, auto’s en gear.

Op 26 september 2023 zal de eerste en tevens laatste uitbreiding voor Cyberpunk 2077 genaamd Phantom Liberty verschijnen. Deze uitbreiding draait om het personage Solomon Reed, gespeeld door Idris Alba, die valstrik wordt gelokt en jaren later wraak wil nemen op onder andere de president van de Verenigde Staten. Spelers zullen opnieuw in de schoenen van het personage V staan, samen met het bewustzijn van Johnny Silverhand in hun hoofd. In Phantom Liberty zal V in aanraking komen met Solomon Reed en de president van Amerika.

Phantom Liberty zal verkrijgbaar zijn voor €29,99 en verschijnt op 26 september 2023 voor de PC, PlayStation 5, Xbox Series S en Xbox Series X. Helaas zal de uitbreiding niet beschikbaar zijn voor de PlayStation 4 en Xbox One. Cyberpunk 2077 is speelbaar op de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series X, Xbox Series S en de PC.