Geruchten over nieuwe iPhone SE 4 met eigentijds ontwerp

Geruchten over nieuwe iPhone SE 4 met eigentijds ontwerp

Uncategorized

Volgens recente bronnen zou Apple de nog niet aangekondigde iPhone SE 4 een geheel vernieuwd ontwerp willen geven. In tegenstelling tot eerdere modellen uit de SE-reeks, zoals de iPhone 8, gaat de vermeende nieuwe iPhone SE 4 meer lijken op de iPhone 14.

Naar verluidt zal Apple gebruikmaken van een aangepast iPhone 14-frame voor de iPhone SE 4, die naar verwachting ergens in 2025 op de markt zal komen. Hiermee zou Apple voor het eerst afstappen van het oude iPhone-ontwerp met grote schermranden aan de boven- en onderkant. Daarnaast zal de thuisknop verdwijnen, omdat het scherm bijna de volledige voorkant van het toestel zal beslaan, met uitzondering van de bezels en de selfiecamera-inkeping.

De website MacRumors meldt ook dat de nieuwe iPhone SE 4 een enkele camera zal hebben, vergelijkbaar met eerdere modellen uit de SE-serie. Deze smartphone zou beschikken over een enkele 48-megapixelhoofdcamera. Helaas is er nog geen duidelijkheid over de specificaties van de selfiecamera.

Hoewel de iPhone SE 4 naar verluidt nog in de preproductiefase verkeert, schat de website dat het toestel ergens in 2025 op de markt zal verschijnen. Traditioneel gezien brengt Apple zijn SE-iPhones uit in het voorjaar. Opmerkelijk genoeg meldde de betrouwbare bron Ming-Chi Kuo eerder dit jaar nog dat Apple de iPhone SE 4 had geannuleerd. Er gingen al langer geruchten de ronde dat de release van deze smartphone zou worden uitgesteld of geannuleerd, waarbij aanvankelijk gesproken werd over een releasedatum in 2024. Tot op heden heeft Apple nog geen officiële informatie vrijgegeven over de status van de SE-productlijn.

FAQ

Wat zijn de verwachte veranderingen in het ontwerp van de iPhone SE 4?

De iPhone SE 4 zou naar verwachting een vernieuwd ontwerp krijgen en meer op de iPhone 14 gaan lijken. Het toestel zal naar verluidt een aangepast iPhone 14-frame bevatten en zal geen grote schermranden aan de boven- en onderkant hebben. Daarnaast zal de thuisknop verdwijnen en zal het scherm bijna de volledige voorkant van het toestel bedekken.

Welke camera’s zal de iPhone SE 4 hebben?

Volgens de berichten zal de iPhone SE 4 een enkele 48-megapixelhoofdcamera hebben, vergelijkbaar met eerdere modellen uit de SE-serie. Er is echter nog geen informatie beschikbaar over de specificaties van de selfiecamera.

Wanneer wordt de iPhone SE 4 verwacht?

Hoewel de exacte releasedatum nog niet bekend is, wordt verwacht dat de iPhone SE 4 ergens in 2025 op de markt zal komen. Apple brengt doorgaans zijn SE-iPhones uit in het voorjaar. Eerder waren er geruchten dat de release van de iPhone SE 4 zou worden uitgesteld of geannuleerd, maar tot nu toe heeft Apple geen officiële informatie vrijgegeven over de status van de SE-productlijn.