Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name: Van DLC naar Zelfstandig Spel

Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name: Van DLC naar Zelfstandig Spel

Uncategorized

Binnenkort kunnen fans van de Yakuza-franchise aan de slag met het nieuwste deel, Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Dit spin-off spel speelt zich af tussen Yakuza 6 en Yakuza 7 en brengt de geliefde Kazuma Kiryu terug. In een recent interview met Automaton sprak regisseur Masayoshi Yokoyama van RGG Studio over de aankomende release.

Een opvallend detail uit het interview is dat Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name eigenlijk oorspronkelijk als DLC gepland stond. Het team besloot echter later om het idee uit te breiden en er een volledige game van te maken. Ondanks de toevoegingen blijft de prijs van het spel bescheiden met € 49,99, wat minder is dan de gebruikelijke AAA-games anno 2023.

In plaats van een korte interlude in Like a Dragon 8, koos het team ervoor om het verhaal van Kiryu’s verleden uit te breiden tot een volwaardig spel. Zo ontstond het idee voor Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name. Het spel groeide vervolgens uit tot een fysieke editie met extra content om de spelers te voorzien van een diepgaande en boeiende ervaring.

Interessant om te vermelden is dat het spel in slechts een half jaar tijd is ontwikkeld. Deze opmerkelijk korte ontwikkelperiode benadrukt het enthousiasme en de toewijding van het team om de fans zo snel mogelijk kennis te laten maken met deze nieuwe toevoeging aan de franchise. Vanaf 9 november kunnen spelers eindelijk aan de slag met Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name.

FAQ:

Q: Wat is Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name?
A: Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name is een spin-off spel in de populaire Yakuza-franchise. Het spel speelt zich af tussen Yakuza 6 en Yakuza 7 en brengt Kazuma Kiryu terug als hoofdpersonage.

Q: Was Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name oorspronkelijk bedoeld als DLC?
A: Ja, oorspronkelijk was het plan om het spel als DLC uit te brengen. Het team besloot echter later om er een volledige game van te maken.

Q: Hoe lang heeft het team gewerkt aan Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name?
A: Het spel is in slechts een half jaar tijd ontwikkeld, wat een opvallend korte ontwikkelperiode is.