Lies of P-ontwikkelaar Neowiz kondigt grote update, eerste DLC en plannen voor sequel aan

Lies of P-ontwikkelaar Neowiz kondigt grote update, eerste DLC en plannen voor sequel aan

Uncategorized

Neowiz, de uitgever van het populaire spel ‘Lies of P’, heeft spannend nieuws voor spelers. Ze hebben aangekondigd dat er een nieuwe update, de eerste DLC en zelfs plannen voor een sequel van Lies of P in de maak zijn.

Lies of P, een game ontwikkeld door Round8, wist binnen een maand na de release meer dan een miljoen exemplaren te verkopen op verschillende platforms, waaronder de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, PC via Steam en Mac via de Mac App Store op 18 september. Het spel biedt een nieuwe kijk op het klassieke sprookje van Pinocchio en combineert dit met de duistere stijl van Bloodborne.

De aankomende patch belooft enkele “significante veranderingen” aan te brengen in het wapen- en personage-evenwicht, evenals verbeteringen in de moeilijkheidsgraad aan het begin van het spel. Een voorbeeld hiervan is de toevoeging van de Rising Dodge-vaardigheid als standaardskill, zodat spelers deze niet meer hoeven vrij te spelen.

Daarnaast krijgen spelers de mogelijkheid om een nieuwe outfit te dragen en kunnen ze hoeden en brillen los van elkaar uitrusten. Een video van game director Jiwon Choi toonde ook twee schetsen als sneak peek van de eerste DLC. Meer informatie en patch notes zullen binnenkort beschikbaar worden gesteld.

Wat betreft de toekomst van Lies of P, zijn er al duidelijke hints naar een aankomende DLC en een sequel. In een post-credits scene zijn de beroemde robijnen schoenen van Dorothy uit The Wizard of Oz te zien, wat wijst op mogelijke nieuwe verhaallijnen. Choi bevestigde ook in de eerder genoemde video dat het ontwikkelteam hard werkt aan zowel de DLC als de sequel. Ze nemen de tijd om te brainstormen en verschillende aspecten van de projecten te verkennen.

Met al deze spannende aankondigingen kunnen spelers van Lies of P zich verheugen op een bruisende toekomst vol updates, nieuwe content en een mogelijk vervolg op het avontuur van Pinocchio.

FAQ:
1. Wanneer komt de nieuwe update en DLC uit?
De nieuwe update en eerste DLC worden binnenkort verwacht, maar specifieke releasedata zijn nog niet bekendgemaakt.

2. Welke platforms ondersteunen Lies of P?
Lies of P is beschikbaar op de PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X en S, pc via Steam en Mac via de Mac App Store.

3. Zal de DLC nieuwe verhaallijnen toevoegen?
Hoewel er nog geen concrete details zijn onthuld, suggereren de hints naar de robijnen schoenen van Dorothy dat er mogelijk nieuwe verhaallijnen zullen worden toegevoegd in de DLC.

4. Wanneer kunnen we meer informatie en patch notes verwachten?
Meer informatie en patch notes zullen binnenkort beschikbaar worden gesteld. Houd de officiële kanalen van Lies of P in de gaten voor updates.