Lidl verkoopt Grundig 4K UHD Smart TV met enorme korting

Lidl verkoopt Grundig 4K UHD Smart TV met enorme korting

Uncategorized

Afbeelding: Grundig

Sinterklaas staat voor de deur en terwijl het land in afwachting is van zijn komst, heeft Lidl een interessante deal in zijn webshop. De supermarktketen verkoopt nu de Grundig 4K UHD Smart TV met een enorme korting. Dit model stond eerder al bekend om zijn betaalbare prijs, maar Lidl biedt nu nog grotere kortingen aan.

De Grundig 4K UHD Smart TV heeft een diameter van 55 inch, wat neerkomt op ongeveer 140 centimeter. Met zijn ultra HD-resolutie van 3.840 x 2.160 pixels levert de televisie uitstekende beeldkwaliteit, zoals verschillende kopers hebben bevestigd. De dynamische range van het LED-scherm zorgt voor een goede weergave van de contrasten tussen donkere en lichte beelden. Daarnaast zijn er handige functies zoals drie HDMI-aansluitingen, twee USB-poorten, een ethernetkabelaansluiting en een koptelefoonaansluiting. De Grundig TV maakt gebruik van het Android 9-besturingssysteem.

Wat deze deal extra interessant maakt, is dat Lidl de prijs verder heeft verlaagd. Deze 4K Smart TV is nu verkrijgbaar voor slechts 299 euro, wat neerkomt op een korting van maar liefst 56 procent ten opzichte van de oorspronkelijke prijs. Maar dat is nog niet alles, want Lidl biedt ook een kleinere versie van deze televisie aan voor slechts 275 euro, met een diameter van 44 inch (ongeveer 112 centimeter). Hiermee krijgen klanten een korting van 44 procent op de oorspronkelijke prijs van 499 euro. In de webshop van Lidl is ook een betaalbare Nokia-televisie verkrijgbaar.

FAQ:

– Hoe lang duurt deze aanbieding?
Lidl heeft geen specifieke einddatum vermeld, dus het is raadzaam om snel te handelen als je interesse hebt in deze deal.

– Zijn er beperkingen op het aantal per klant?
Lidl heeft geen beperkingen opgelegd wat betreft het aantal televisies dat een klant kan kopen.

– Is deze televisie ook verkrijgbaar in de fysieke winkels van Lidl?
Nee, deze aanbieding is alleen geldig in de online webshop van Lidl.

– Wat is de garantieperiode voor deze televisie?
Lidl biedt een standaardgarantie van 2 jaar op elektronische apparaten, inclusief deze Grundig 4K UHD Smart TV.