LexisNexis introduceert Lexis+, een vernieuwende juridische oplossing voor Australische advocaten en hun cliënten.

LexisNexis introduceert Lexis+, een vernieuwende juridische oplossing voor Australische advocaten en hun cliënten.

Uncategorized

LexisNexis® Legal & Professional heeft zijn nieuwste juridische oplossing, Lexis+, geïntroduceerd. Dit innovatieve platform combineert functies op basis van kunstmatige intelligentie, juridisch onderzoek en verbeterde analytische tools om een efficiëntere en zelfverzekerde ervaring te bieden voor Australische advocaten en hun cliënten.

Sinds 2016 maakt LexisNexis gebruik van technologische ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie, machine learning en natuurlijke taalverwerking. Deze ontwikkelingen hebben functies mogelijk gemaakt zoals verbeterde zoekmogelijkheden, alternatieve suggesties voor het opstellen van documenten (Lexis Clause Intelligence) en diepgaande inzichten (Lexis Argument Analyser).

Met de introductie van Lexis+ streeft LexisNexis ernaar een volledig geïntegreerde ervaring van hun producten en content aan te bieden, waarbij de workflow van klanten wordt gestroomlijnd en er minder behoefte is om tussen applicaties te schakelen. Daarnaast zal Lexis+ de weg vrijmaken voor een generatieve AI-oplossing in 2024.

Door nauw samen te werken met meer dan 2.000 klanten wereldwijd, heeft LexisNexis waardevolle inzichten verkregen in de behoeften van juridische professionals. Lexis+ onderscheidt zich van Lexis Advance door zijn verbeterde interface, gestroomlijnde workflows en een scala aan nuttige ervaringen. Deze ervaringen helpen contextwisselingen te minimaliseren, tijd en geld te besparen en belangrijke informatie over het hoofd te zien.

Met functies zoals Vergelijking van wetgeving, Toonaangevende zaken, Praktische leidraad en Lexis Answers speelt Lexis+ in op de specifieke behoeften van juridische professionals in verschillende segmenten, branches en praktijkgebieden. Bovendien biedt het platform verbeterde AI-aangedreven zoekmogelijkheden die advocaten meer controle geven over hun onderzoekservaring, met functies zoals Zoekboom en Zoektermkaarten.

Greg Dickason, Managing Director van LexisNexis Pacific en Asia, beschouwt de introductie van Lexis+ als een belangrijke mijlpaal in hun strategie om de productiviteit van advocaten te verbeteren en hen in staat te stellen tijdig en strategisch juridisch advies te geven. De integratie van nieuwe op AI gebaseerde tools wordt verwacht een baanbrekende verandering te zijn voor de juridische sector.

LexisNexis heeft plannen om de komende maanden nieuwe tools en productintegraties aan Lexis+ toe te voegen, waaronder verbeterde analysefuncties en wetgevingsnieuws van Capital Monitor. Lexis+ Australië is de nieuwste toevoeging aan de wereldwijde Lexis+ familie, na de eerdere releases in de VS, Canada en het VK. De lancering van Lexis+ AI in 2024 zal generatieve AI-oplossingen introduceren die de snelheid, productiviteit en strategische mogelijkheden voor advocaten aanzienlijk zullen verhogen.

Voor meer informatie over Lexis+ kunt u terecht op de officiële website.