The Last of Us Part II Remastered komt op 19 januari 2024 naar PS5

The Last of Us Part II Remastered komt op 19 januari 2024 naar PS5

Uncategorized

Naughty Dog heeft officieel bevestigd dat The Last of Us Part II Remastered op 19 januari 2024 naar de PS5 zal komen. De remaster bevat verschillende nieuwe functies en verbeteringen die de gameplay-ervaring nog beter zullen maken.

Spelers die The Last of Us Part II op de PS4 hebben, zullen de mogelijkheid hebben om te upgraden naar een digitale versie van Part II Remastered op de PS5 voor slechts tien dollar. Bovendien kunnen oudere saves worden geïmporteerd naar de remaster, waardoor spelers hun voortgang kunnen behouden.

Het is belangrijk om op te merken dat de upgrades voor spelers met een fysieke PS4-versie alleen beschikbaar zullen zijn als ze een PS5 met een schijfstation hebben. Dit is een belangrijk detail om rekening mee te houden voordat je de upgrade overweegt.

Helaas is er nog geen nieuws over een pc-versie van de remaster. Voor nu kunnen fans de trailer van The Last of Us Part II Remastered bekijken terwijl ze wachten op meer informatie.

Voordat Naughty Dog de aankondiging kon doen, werd de remaster gelekt door het PlayStation Network. Het lek onthulde dat de remaster een nieuwe roguelite survival-mode genaamd “No Return” zal bevatten, samen met diverse gameplay-verbeteringen.

“No Return” biedt spelers de mogelijkheid om hun eigen weg te kiezen door een reeks willekeurige ontmoetingen met verschillende vijanden en locaties tijdens het verhaal. Spelers moeten vechten en overleven om uiteindelijk sterke bazen te verslaan. Deze nieuwe mode biedt ook ontgrendelbare personages, sommige zelfs nog nooit eerder speelbaar, met unieke gameplay-eigenschappen.

Daarnaast bevat de remaster een nieuwe speedrun-mode waarin spelers kunnen proberen elkaars tijden te verbeteren. Ook kunnen spelers genieten van de nieuwe functie “Guitar Free Play”, waarin ze instrumenten kunnen ontgrendelen. Er zullen ook nieuwe ontgrendelbare personage- en wapenskins zijn voor zowel Ellie als Abby. Daarnaast zijn er meer achter-de-schermen functies, zoals de toevoeging van “Lost Levels”. Spelers kunnen deze levels verkennen, die niet te zien waren in de oorspronkelijke game.

The Last of Us Part II is een meesterwerk dat lovende kritieken heeft ontvangen. Het spel sluit de PlayStation 4 generatie op een spectaculaire manier af. De manier waarop het verhaal wordt verteld en de personages worden neergezet, is werkelijk indrukwekkend. Dit is een remaster die je niet wilt missen.