Last minute geruchten over de iPhone 15 (Pro)

Last minute geruchten over de iPhone 15 (Pro)

Uncategorized

Volgens Apple-kenner Mark Gurman zullen er enkele nieuwe functies en verbeteringen te vinden zijn in de iPhone 15. Gurman verwacht dat de iPhone 15 Pro (Max) een nieuwe titanium behuizing zal hebben, waardoor hij steviger is en ongeveer 10% lichter zal zijn dan de huidige versie. De behuizing zal ook een geborstelde look hebben in plaats van een glimmend uiterlijk.

Daarnaast zullen de randen van het toestel wat meer afgerond zijn en lijkt het scherm van de Pro-modellen groter doordat de zwarte randen rondom het scherm smaller zijn geworden.

Een andere verbetering is de nieuwe A17-chip, die naar verwachting alleen in de Pro-modellen zal worden geïntroduceerd. Deze chip is energiezuiniger en kan de batterijduur verlengen. Ook zal het werkgeheugen van de nieuwe iPhones waarschijnlijk een upgrade krijgen.

Daarnaast zal de nieuwe ‘Actieknop’ de mute-knop vervangen, zodat gebruikers hun eigen opdrachten aan deze knop kunnen koppelen, zoals het inschakelen van een Focus-modus, het openen van de zaklamp of het starten van de camera-app.

De camera van de iPhone 15 Pro en de iPhone 15 Pro Max zal verbeterd worden, met meer megapixels voor de telelens en de ultragroothoeklens. Dit zal de eerste keer zijn dat deze lenzen de 12-megapixelbarrière doorbreken.

Zowel de reguliere iPhone 15 als de Pro-modellen zullen worden uitgerust met de nieuwe ‘U2’ ultra wideband-chip, die betere locatievoorzieningen mogelijk maakt en de locatie beter kan volgen in de Zoek mijn-app.

Daarnaast wordt verwacht dat de hele iPhone-reeks sneller draadloos kan worden opgeladen en dat de iPhone 15 (Plus) upgrades krijgt, zoals de A16-chip, een 48-megapixelcamera en 6x optische zoom.

Blijf op de hoogte van het laatste Apple-nieuws door je aan te melden voor onze nieuwsbrief en download de gratis iPhoned-app.