Tekken 8 onthult laatste speelbaar personage Reina

Tekken 8 onthult laatste speelbaar personage Reina

Uncategorized

In het langverwachte videospel Tekken 8 is het roster van speelbare personages eindelijk compleet met de onthulling van Reina, ook bekend als de Purple Lightning. Deze mysterieuze vechter is een student aan de Mishima Polytechnical School en heeft een passie voor het strijden tegen Jin.

Reina wordt gekenmerkt door haar acrobatische vechtstijl met invloeden van Taido. Ze speelt een belangrijke rol in de story mode van Tekken 8, genaamd The Dark Awakens, en wordt mogelijk gezien als de spirituele opvolger van Heihachi, die in het huidige Tekken-verhaal is overleden. Het is interessant om op te merken dat Reina enkele klassieke moves van Heihachi, zoals de Wind God Fist en Spinning Demon, in haar eigen repertoire heeft opgenomen. Daarnaast hanteert ze de bekende Heaven’s Wrath-stance die voorheen door Heihachi werd gebruikt.

Is Reina wellicht een geheime afstammeling van Heihachi? In de gameplay-trailer zijn Jin en Kazuya, de zonen van Heihachi, niet op de hoogte van haar identiteit. Het blijft een mysterie dat we binnenkort ontrafelen.

Met de toevoeging van Reina bestaat het roster van Tekken 8 uit in totaal 32 speelbare personages. Naast de terugkeer van bekende veteranen zoals Paul, Yoshimitsu, Jun Kazama en Raven, maken ook nieuwe vechters, waaronder Azucena en Victor Chevalier, hun opwachting.

Tekken 8 wordt op 26 januari 2024 uitgebracht voor PlayStation 5, Xbox Series X en S, en PC.

FAQ

Wat is de release datum van Tekken 8?
Tekken 8 wordt op 26 januari 2024 uitgebracht.

Hoeveel speelbare personages zijn er in Tekken 8?
Tekken 8 heeft in totaal 32 speelbare personages.

Wie is Reina in Tekken 8?
Reina, ook bekend als de Purple Lightning, is een student aan de Mishima Polytechnical School en een belangrijk personage in de story mode van Tekken 8. Ze gebruikt een acrobatische vechtstijl met invloeden van Taido en heeft mogelijk een connectie met Heihachi.

Welke moves gebruikt Reina in Tekken 8?
Reina maakt gebruik van klassieke Mishima moves, waaronder de Wind God Fist en Spinning Demon, evenals de Heaven’s Wrath-stance die eerder door Heihachi werd gebruikt.