KPN brengt cloud-gaming naar klanten met NVIDIA GeForce NOW-bundel

KPN brengt cloud-gaming naar klanten met NVIDIA GeForce NOW-bundel

Uncategorized

KPN heeft aangekondigd dat het begin 2024 cloud-gaming beschikbaar zal maken voor zijn klanten door middel van een NVIDIA GeForce NOW-bundel. Dankzij de krachtige GeForce RTX-aangedreven cloudservers van NVIDIA kunnen klanten genieten van een hoogwaardige pc-gamingervaring op vrijwel elk apparaat. Door deze technologie te combineren met de hoogwaardige netwerken van KPN, zoals Glasvezel en 5G, kunnen klanten hun laptop, desktop, Mac, tv of mobiele telefoon transformeren tot een high-end gaming-apparaat.

De NVIDIA GeForce NOW-bundel zal niet alleen beschikbaar zijn voor nieuwe klanten, maar ook voor bestaande KPN-klanten. Hiermee krijgen klanten toegang tot een van de beste gamestreamingplatforms en een eenvoudige game-ervaring. Via de krachtige GeForce RTX-servers kunnen klanten games streamen vanuit populaire digitale winkels, zoals Steam, Epic Games Store, Xbox, Ubisoft Connect en GOG.com, met hoge resolutie en ultralage latentie.

Marieke Snoep, hoofd Consumentenmarkt en lid van de Raad van Bestuur van KPN, benadrukt het belang van snelle en stabiele internetverbindingen voor een optimale game-ervaring. Ze zegt: “E-sports en gaming worden steeds populairder onder onze klanten en een snelle en stabiele glasvezel- of 5G-verbinding is van groot belang om een topervaring mogelijk te maken. Door met NVIDIA te werken, koppelen we onze beste netwerken met hoge snelheden en lage latentie aan het krachtige cloud-gamingplatform van NVIDIA.”

GeForce NOW biedt gebruiksvriendelijke abonnementen voor vrijwel elk apparaat en ondersteunt gamecatalogi van verschillende digitale winkels. Het stelt gamers in staat om te genieten van een meeslepende gamingervaring zonder dat ze veel hoeven te investeren in hardware.

Meer details over het aanbod van KPN’s NVIDIA GeForce NOW en de exacte introductietiming zullen op een later moment worden bekendgemaakt.

Veelgestelde vragen over KPN’s NVIDIA GeForce NOW-bundel

1. Wat is de NVIDIA GeForce NOW-bundel van KPN?
De NVIDIA GeForce NOW-bundel van KPN stelt klanten in staat om cloud-gaming te ervaren met behulp van de krachtige GeForce RTX-aangedreven cloudservers van NVIDIA. Hiermee kunnen klanten op vrijwel elk apparaat genieten van een hoogwaardige pc-gamingervaring.

2. Welke digitale winkels worden ondersteund door GeForce NOW?
GeForce NOW ondersteunt gamecatalogi van verschillende digitale winkels, waaronder Steam, Epic Games Store, Xbox, Ubisoft Connect en GOG.com. Klanten kunnen dus hun favoriete games streamen vanuit deze winkels.

3. Wie kan de NVIDIA GeForce NOW-bundel van KPN krijgen?
De NVIDIA GeForce NOW-bundel zal beschikbaar zijn voor zowel nieuwe als bestaande klanten van KPN. Hiermee kunnen klanten een van de beste gamestreamingplatforms ervaren in combinatie met de hoogwaardige netwerken van KPN.

4. Wanneer wordt de introductie van de NVIDIA GeForce NOW-bundel verwacht?
De exacte introductietiming van de NVIDIA GeForce NOW-bundel van KPN zal op een later moment worden aangekondigd. Klanten kunnen dus binnenkort meer details verwachten over wanneer ze kunnen genieten van de cloud-gamingdienst van KPN.