Nieuwe Windows Phone Link-app biedt uitgebreide ondersteuning voor OnePlus, Oppo en Realme-apparaten

Nieuwe Windows Phone Link-app biedt uitgebreide ondersteuning voor OnePlus, Oppo en Realme-apparaten

Uncategorized

Windows-gebruikers zullen binnenkort blij zijn te horen dat de functies van de Windows Phone Link-app niet langer exclusief zijn voor Samsung-, Surface- en Honor-smartphones. Microsoft heeft aangekondigd dat de app binnenkort ook compatibel zal zijn met apparaten van OnePlus, Oppo en Realme.

Hoewel het nog niet helemaal duidelijk is welke specifieke modellen van Oppo, Realme en OnePlus ondersteund zullen worden, heeft de ondersteuningspagina van Microsoft al vermeld dat de Find- en Reno-serie van Oppo compatibel zullen zijn. Wat betreft Realme en OnePlus, lijkt de ondersteuning van de Phone Link-functies integraal deel uit te maken van OxygenOS 14.

Telefoonkoppeling, dat in 2018 werd ge├»ntroduceerd als ‘Jouw Telefoon’ in Windows 10, biedt gebruikers de mogelijkheid om hun telefoon-apps op Windows te draaien en hun apparaat op afstand te beheren en te spiegelen op een pc. Naast de nieuwe ondersteuning voor OnePlus, Oppo en Realme telefoons, zijn andere functies van de app, zoals het ontvangen van notificaties en het bekijken van foto’s uit de galerij van smartphone, beschikbaar voor de meeste Android- en iOS-toestellen.

Dankzij de uitbreiding van de compatibiliteit van de Windows Phone Link-app kunnen nog meer gebruikers profiteren van de naadloze integratie tussen hun telefoon en pc. Of je nu een OnePlus-, Oppo-, Realme-, Samsung- of Honor-gebruiker bent, je kunt binnenkort genieten van de handige functies van de app op je Windows-apparaat. Blijf op de hoogte voor verdere updates over de specifieke modellen en de releasedatum van de ondersteuning.

FAQ

Welke telefoonmodellen van Oppo, Realme en OnePlus worden ondersteund door de Windows Phone Link-app?

Op dit moment is het nog niet precies bekend welke specifieke modellen van Oppo, Realme en OnePlus ondersteund zullen worden. Microsoft heeft echter aangekondigd dat de Find- en Reno-serie van Oppo compatibel zullen zijn.

Zijn de functies van de Windows Phone Link-app alleen beschikbaar voor Samsung-, Surface- en Honor-smartphones?

Nee, de functies van de Windows Phone Link-app zijn binnenkort ook beschikbaar voor OnePlus, Oppo en Realme-apparaten.

Zijn de andere functies van de app, zoals het ontvangen van notificaties en het bekijken van foto’s, ook beschikbaar voor andere Android- en iOS-toestellen?

Ja, naast de nieuwe ondersteuning voor OnePlus, Oppo en Realme telefoons, zijn andere functies van de app, zoals het ontvangen van notificaties en het bekijken van foto’s uit de galerij van smartphone, beschikbaar voor de meeste Android- en iOS-toestellen.