iPhone 15: Wat kunnen we verwachten?

iPhone 15: Wat kunnen we verwachten?

Uncategorized

Komende dinsdag wordt de iPhone 15 aangekondigd en we hebben al een behoorlijk idee van wat we kunnen verwachten. In deze podcast bespreken we een aantal van de uitgelekte vernieuwingen en blikken we vooruit op de verplichte overstap naar usb-c.

Naast de iPhone 15, bespreken we ook andere nieuwtjes, zoals de overname van VanMoof, de naamsverandering van T-Mobile en de lancering van een nieuwe draagbare speaker door Sonos.

In deze aflevering delen we ook enkele kijktips. Zo is er het tweede seizoen van de komisch murder-mystery serie “The Afterparty” op Apple TV, waarin elke getuige zijn versie van de avond van de moord vertelt op een unieke filmstijl die bij dat personage past.

We raden ook de HBO Max-serie “Warrior” aan, een historische actie/dramaserie over de Chinese maffia in San Francisco tijdens de oorlogen in 1870. Daarnaast is er “Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty” op HBO Max, seizoen 2, dat zich afspeelt in de jaren ’80 en de rivaliteit tussen Magic Johnson en Larry Bird van de Boston Celtics uitlicht.

Volg onze updates over de iPhone 15 en blijf op de hoogte van het laatste nieuws.