De beste iPhone met de beste accu

De beste iPhone met de beste accu

Uncategorized

Elke iPhone 15 heeft een goede accu, maar welke versie heeft de beste batterijduur? Hoewel je misschien denkt dat de iPhone 15 Pro Max de winnaar is, is dat niet het geval.

In een batterijtest van YouTuber Mrwhosetheboss zijn de iPhone 15, iPhone 15 Pro, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro Max, iPhone 14, iPhone 14 Pro Max en iPhone 13 Pro Max met elkaar vergeleken.

Het resultaat van de test laat zien dat de iPhone 15 Plus de beste accu heeft. Deze versie kon namelijk 13 uur en 19 minuten meegaan op een volle lading. De iPhone 15 Pro Max volgt op de tweede plaats met een batterijduur van 11 uur en 41 minuten. Op de derde plaats staat de iPhone 13 Pro Max met 11 uur en 19 minuten. Helaas ontbrak de iPhone 14 Plus in deze test.

Het is belangrijk om te weten dat de iPhones in deze test constant werden gebruikt. Bij normaal gebruik, waarbij de telefoon vaak in je broekzak ligt of op tafel ligt, kan het resultaat iets anders zijn.

Als je iemand bent die constant je iPhone in je handen hebt en deze intensief gebruikt, dan is de iPhone 15 Plus de beste keuze als je lang wilt doen zonder op te laden.

De iPhone 15 is de nieuwste iPhone van Apple en er zijn in totaal vier modellen beschikbaar: de iPhone 15, iPhone 15 Plus, iPhone 15 Pro en iPhone 15 Pro Max. Als je de iPhone wilt met de beste batterijduur volgens de test, kies dan voor de iPhone 15 Plus. Wil je een iPhone met de meeste functies en een goede batterij, ga dan voor de iPhone 15 Pro Max.

Vergelijk de prijzen van de iPhone 15 Plus en iPhone 15 Pro Max op de prijsvergelijker van iPhoned om zeker te zijn dat je niet te veel betaalt.