iOS 17: Nieuwe functies en verbeteringen voor iPhone-systeem

iOS 17: Nieuwe functies en verbeteringen voor iPhone-systeem

Uncategorized

iOS 17 is vanaf nu beschikbaar voor alle iPhones vanaf de iPhone XR en XS. Deze update bevat verschillende kleine functies en verbeteringen. Een van de opvallende nieuwe functies is de contactposter, een persoonlijke variant van de toegangsschermen. Met de contactposter kun je jouw eigen poster ontwerpen die anderen zien wanneer je belt. De contactposter kan bestaan uit een foto van jezelf of een emoji en je kunt verschillende aanpassingen doen, zoals de achtergrondkleur, het lettertype en de grootte van je naam.

Daarnaast is er ook de nieuwe Stand-by-modus, die wordt weergegeven wanneer je je iPhone oplaadt en op zijn kant houdt. Je kunt zelf bepalen wat er op het scherm wordt weergegeven, zoals verschillende klokken, foto’s, gekleurde achtergronden en widgets. Deze functie komt het beste tot zijn recht op de iPhone 14 Pro-modellen of de nieuwe 15 Pro’s, omdat deze modellen een altijd-aan-scherm hebben.

Verder zijn de widgets in iOS 17 nu ook interactief. Je kunt taken afvinken op de widget zelf zonder de app te openen. Daarnaast zijn er nu ook stickers beschikbaar in elke app. Je kunt Live Stickers maken van live foto’s en deze overal gebruiken met een leuk wit randje.

Kortom, iOS 17 brengt verschillende nieuwe functies en verbeteringen voor het iPhone-systeem. De contactposter en de Stand-by-modus zorgen voor meer personalisatie van je iPhone, terwijl de interactieve widgets en stickers een leuke toevoeging zijn voor meer gebruiksgemak en creativiteit.