Introductie van de revolutionaire DJI Mavic 3T en DJI Mavic 3E Drones

Uncategorized

DJI, de wereldleider op het gebied van civiele drones en technologie voor luchtfoto’s, heeft de lancering aangekondigd van zijn nieuwste serie drones op ondernemingsniveau: de DJI Mavic 3 Enterprise Series. De serie omvat twee krachtige modellen: de Mavic 3E en de Mavic 3T.

Deze baanbrekende drones zijn ontworpen met professionele gebruikers in gedachten en zijn perfect voor commerciële toepassingen zoals zoek- en reddingsoperaties, openbare veiligheidsmissies, infrastructuurinspecties en meer. Met ongeëvenaarde draagbaarheid en geavanceerde functies zoals sensoren voor het vermijden van obstakels en transmissiemogelijkheden over lange afstanden, zet de DJI Mavic 3 Enterprise-serie een nieuwe standaard voor commerciële drones.

“We zijn verheugd om onze nieuwste drone-serie op ondernemingsniveau op de markt te brengen”, zegt Frank Wang Tao, CEO van DJI. “Met de DJI Mavic 3 Enterprise Series kunnen professionals hun werk sneller en efficiënter uitvoeren dan ooit tevoren.”

De DJI Mavic 3E is ontworpen voor maximale draagbaarheid zonder concessies te doen aan prestaties of functies. Het beschikt over een geavanceerd vluchtcontrolesysteem waarmee gebruikers eenvoudig autonome vluchten kunnen opzetten. Bovendien zorgen de sensoren voor het vermijden van obstakels voor meer veiligheid tijdens het gebruik. De drone heeft ook een verlengde vliegtijd tot 25 minuten en een langeafstandstransmissie tot 8 kilometer (5 mijl).

De DJI Mavic 3T gaat nog een stap verder door warmtebeeldmogelijkheden aan de mix toe te voegen. De FLIR Lepton thermische camera kan hittesignaturen detecteren tot op 1 kilometer afstand (0,62 mijl), waardoor het ideaal is voor zoek- en reddingsoperaties of infrastructuurinspecties op afgelegen locaties. Het heeft ook een verlengde vliegtijd van maximaal 30 minuten en een langeafstandsoverdrachtsafstand van maximaal 10 kilometer (6 mijl).

“We zijn ervan overtuigd dat onze nieuwe drone-serie op ondernemingsniveau een revolutie teweeg zal brengen in de manier waarop professionals drones gebruiken”, aldus Tao. “We kijken ernaar uit om te zien welke geweldige dingen onze klanten doen met deze krachtige nieuwe tools.”