De toekomstige prijs van Dogecoin (DOGE) als Elon Musk betalingen introduceert op zijn X-platform, volgens AI-analyse van Google Bard

De toekomstige prijs van Dogecoin (DOGE) als Elon Musk betalingen introduceert op zijn X-platform, volgens AI-analyse van Google Bard

Uncategorized

Naarmate de opwinding rond kunstmatige intelligentie (AI) blijft groeien, hebben verschillende AI-tools de aandacht getrokken, waaronder Google Bard, een product van Alphabet. Bard heeft zijn vermogen laten zien om cryptocurrencies zoals Dogecoin (DOGE) te analyseren. Finbold heeft Bard geraadpleegd om inzicht te geven in de toekomstige prijs van DOGE als Elon Musk, de CEO van Tesla, betalingen introduceert op zijn hernoemde X-platform, eerder bekend als Twitter.

Bard benadrukte verschillende factoren die kunnen bijdragen aan een mogelijke stijging van de prijs van DOGE als Musk betalingen integreert op X. Musk’s eerdere berichten over DOGE gingen vaak vooraf aan een prijsstijging. Bovendien zou de exposure die DOGE zou krijgen op een groot en populair platform als X nieuwe gebruikers aantrekken en mogelijk de vraag en de prijs doen stijgen.

Bovendien noemde Bard dat het integreren van DOGE-betalingen met X het voor mensen gemakkelijker zou maken om de digitale valuta te gebruiken voor aankopen, wat de bruikbaarheid en daardoor de prijs zou verhogen. De AI-tool identificeerde echter ook mogelijke beperkingen, zoals de volatiliteit van de crypto-markt en de concurrentie van andere cryptocurrencies die zich richten op het worden van de “valuta van het internet”.

Bard gaf drie potentiële prijsdoelen als X betalingen integreert. Het conservatieve doel is $0,10, wat een stijging van 1.000% betekent ten opzichte van de huidige prijs. Het meer optimistische doel is $0,25, wat een winst van 2.500% inhoudt. Het meest optimistische doel is $0,50, wat een prijsstijging van 5.000% suggereert.

Op 1 augustus werd DOGE verhandeld op $0,7677, met een daling van 3,58% in de afgelopen 24 uur. Het had echter nog steeds een stijging van 14,04% op zijn maandelijkse grafiek. Musk heeft eerder plannen geuit om Twitter te transformeren tot een alles-in-één app genaamd ‘X’, die messaging, betalingen en handel omvat.

Hoewel investeren in cryptocurrencies speculatief is en risico’s met zich meebrengt, zou de mogelijke introductie van betalingsintegratie op het X-platform een positief effect kunnen hebben op DOGE, gezien zijn eerdere prijsgedrag na belangrijke ontwikkelingen met betrekking tot Twitter/X en de activiteit van Musk op sociale media.